Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Line of Duty S04 start 28 april op NPO 2

  •  
16-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Line of Duty S04
Het vierde seizoen (met een gastrol van Thandie Newton) begint volgende maand op de Nederlande televisie.
Line of Duty draait om een speciale eenheid binnen de politie genaamd AC-12. Martin Compston (Sweet Sixteen) en Vicky McClure ( Broadchurch ) spelen de hoofdrollen als detectives Steve Arnott en Kate Fleming. In elke reeks afleveringen maakt de eenheid jacht op een corrupte agent. In seizoen vier onderzoeken Arnott en Fleming de acties van DCI Roz Huntley, die onder druk van haar superieuren een jongeman van een reeks moorden heeft beschuldigd. Het hoofd van de technische recherche betwijfelt of de man wel de dader is en wendt zich tot AC-12. Huntley wordt gespeeld door Thandiwe Newton, die onlangs veel goede kritieken kreeg voor haar rol als Maeve in Westworld, dat eveneens in april terugkeert met een nieuw seizoen.
Het vierde seizoen van Line of Duty gaat op 28 april van start op NPO 2. De reeks was eerder te zien op BBC One, dat ook al een vijfde seizoen heeft aangekondigd.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!