Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Liebes Kind (Dear Child): Duitse thrillerserie van Netflix heeft datum en trailer

  •  
10-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
17882 keer bekeken
  •  
LiebesKind_FirstLook_004

De psychologische thriller is een bewerking van het boek van Romy Hausmann, dat in de pers werd omschreven als een kruising tussen Room en Gone Girl.

Volgende maand verschijnt de zesdelige Duitse thrillerserie Liebes Kind (of: Dear Child) bij Netflix. De boekverfilming draait om een mysterieuze vrouw die jarenlang geïsoleerd wordt gehouden in een zwaar beveiligde woning, vergezeld door haar twee kinderen. Daar volgen ze alle bevelen die ze krijgen op, totdat de vrouw en haar dochtertje weten te ontsnappen. Na een bijna fataal auto-ongeluk belandt de vrouw echter in het ziekenhuis en begint het mysterie rond haar verleden pas echt. Liebes Kind is een adaptatie van de gelijknamige roman van Romy Hausmann, die door Isabel Kleefeld en Julian Pörksen bewerkt werd voor televisie. De muziek werd gecomponeerd door Gustavo Santaolalla, die eerder Oscars won voor de films Babel en Brokeback Mountain.

Liebes Kind verschijnt donderdag 7 september op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!