Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lethal Weapon: vertrek Clayne Crawford lijkt aanstaande

  •  
09-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
94 keer bekeken
  •  
Lethal Weapon
Mocht Lethal Weapon een derde seizoen krijgen, dan lijkt Clayne Crawford daarin te zullen gaan ontbreken.
De acteur die in de serie gestalte geeft aan Martin Riggs (de Mel Gibson-rol) is volgens de website TV-Line door de producenten ontslagen. Crawford werd dit jaar twee keer op de vingers getikt naar aanleiding van misdragingen ( lees zijn eigen toelichting ) op de set van Lethal Weapon. Een van die voorvallen zou volgens de website Deadline zelfs hebben geleid tot een aanhoudende ruzie met Damon Wayans, die in de serie te zien is als Roger Murtaugh (de Danny Glover-rol). Zender Fox zou graag een derde seizoen van Lethal Weapon bestellen, aangezien de serie het momenteel zelfs beter doet dan Lucifer en Gotham , maar volgens verschillende bronnen zou er voor die eventuele derde reeks dan een vervanger voor Crawford gevonden moeten worden. Crawford heeft zelf overigens nog niets gehoord over zijn eventuele ontslag (zie ook zijn reactie onder).
Het tweede seizoen van Lethal Weapon is bij ons elke zondag te zien op Veronica. In Amerika is de finale al uitgezonden, in Nederland zijn er nog vier episodes te gaan.
Update: Clayne Crawford is inmiddels vervangen door Seann William Scott.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!