Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lethal Weapon: eerste blik op Seann Willam Scott

  •  
24-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lethal Weapon S03
De acteur uit Goon en American Pie komt in het derde seizoen de cast van de actieserie versterken.
Lethal Weapon is een tv-bewerking van de gelijknamige actiefilm van Richard Donner uit 1987, die leidde tot nog drie sequels. Achttien jaar na de laatste vervolgfilm kreeg Lethal Weapon een herstart op televisie, met Damon Wayans (My Wife and Kids) als Roger Murtaugh en Clayne Crawford (Rectify) als Martin Riggs. Tijdens de opnamen van het tweede seizoen ontstonden er spoilers echter flinke problemen op de set, waarna Crawford ( lees hier meer ) werd ontslagen. De serie werd desondanks nog wel verlengd met een derde seizoen en Seann William Scott is aangetrokken om de door Crawford achtergelaten leegte op te vullen. De acteur zal in de derde reeks te zien zijn als Wesley Cole, een voormalige CIA-agent die in Los Angeles een baan als detective aanpakt, om dichter bij zijn ex-vrouw en dochter te kunnen zijn. Hij wordt de nieuwe partner van Murtaugh.
In Amerika gaat het derde seizoen van Lethal Weapon op 25 september van start. Wanneer Veronica in Nederland begint met het derde seizoen is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!