Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Legion S03 ook wekelijks te zien bij Ziggo

  •  
02-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Legion S03
De eerste twee seizoenen van de trippy Marvel-verfilming van Noah Hawley zijn ook al 'on demand' terug te kijken.
De nieuwe afleveringen van de Marvel-serie Legion zullen, net zoals momenteel ook het geval is met het nieuwe seizoen van Deep State , telkens een dag na uitzending op Fox beschikbaar worden gesteld in het aanbod van Ziggo Movies & Series. Afgelopen weekend werden ook de eerdere twee seizoenen van de serie al 'on demand' toegevoegd bij Ziggo. Legion draait om David Haller (Dan Stevens), een jonge man met zware psychische problemen, die mogelijk een van de krachtigste mutanten op aarde is. In het derde en laatste seizoen wordt tevens Harry Lloyd geïntroduceerd als de uit de X-Men-strips afkomstige Charles Xavier. Legion werd ontwikkeld door Noah Hawley, die bekend is van series als Bones en The Unusuals, en het bij ons op Netflix te bekijken Fargo.
Legion S03 is vanaf 9 juli wekelijks op tv te volgen op Fox. De nieuwe afleveringen verschijnen vervolgens vanaf 10 juli wekelijks on demand bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!