Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Legacies: spin-off van The Originals

  •  
22-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
767 keer bekeken
  •  
Legacies
Na The Vampires Diaries en The Originals (beide bij ons te zien op Netflix) is het nu de beurt aan Legacies.
The Vampire Diaries eindigde in 2016, maar had in 2013 al een spin-off gekregen in de vorm van The Originals, dat zich richtte op de Mikaelson-familie. The Originals komt later dit jaar eveneens ten einde, maar ook de spin-off krijgt op 25 oktober een opvolger in de vorm van de serie Legacies. Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en volgt Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell), de dochter van Niklaus (Joseph Morgan) en Hayley (Phoebe Tonkin), die op de Salvatore School for the Young and Gifted voor moeilijke keuzes komt te staan. Vampire Diaries-veteraan Matt Davis keert terug als Alaric Saltzman. Legacies werd geschreven door Julie Plec, die verantwoordelijk was voor de creatie van The Originals en The Vampire Diaries destijds bedacht samen met Kevin Williamson (The Following).
Bekijk hieronder de trailer voor Legacies. De kans lijkt aanwezig dat de serie - net als zijn twee voorgangers - bij ons naar Netflix komt, hoewel er nog niets is bevestigd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!