Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lauchhammer: Duitse detectiveserie komt naar Netflix

  •  
24-02-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4691 keer bekeken
  •  
Lauchhammer
Een rechercheur keert terug naar zijn geboorteplaats, waar hij de moord op een 17-jarig meisje onderzoekt. Misel Maticevic
Na Totenfrau komt er weer een Duitstalige misdaadserie naar Netflix. Lauchhammer speelt zich af in het gelijknamige Duitse stadje, waar enorme graafmachines bruinkool uit de aarde trekken. De dramaserie draait om de moord op de jonge Ramona, die thuis woonde met haar aan drugs verslaafde moeder en altijd droomde van een ontsnapping uit haar grauwe omgeving. De moord brengt agent Maik Briegand (Misel Maticevic uit Babylon Berlin ) terug naar zijn geboorteplaats, waar hij geconfronteerd wordt met onprettige zaken uit zijn verleden. Samen met inspecteur Annalena Gottknecht (Odine Johne) stelt hij een onderzoek in en komt hij op het spoor van nog meer potentiële slachtoffers. De serie, die al te zien was op de Duitse televisie, bestaat uit zes afleveringen.
Lauchhammer verschijnt 22 maart op Netflix.
Foto credit: ARD / Steffen Junghans / Montage
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!