Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lady Dynamite na twee seizoenen stopgezet

  •  
16-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lady Dynamite
Na twee seizoenen heeft Netflix besloten een einde te maken aan de eigenzinnige sitcom met Maria Bamford.
De serie van showrunners Mitch Hurwitz ( Arrested Development ) en Pam Brady ( South Park ) kon rekenen op prima kritieken, maar verdronk een beetje in het uitgebreide tv-aanbod en wist nooit een echt groot publiek te bereiken. Bamford was in Lady Dynamite te zien als een fictieve versie van zichzelf; haar personage bracht (net als de comédienne zelf) ooit tijd door in een psychiatrische inrichting en probeert ondanks al haar neuroses en depressies haar leven weer op de rails te krijgen. Een van de bijrollen in Lady Dynamite was voor Bridget Everett (Inside Amy Schumer), die onlangs ook een (overigens niet opgepikte ) tv-pilot maakte voor Amazon. De serie is alweer de tweede komedie met een vrouw in de hoofdrol waar Netflix na twee seizoenen een einde aan maakt. Begin december kondigde de VOD-dienst namelijk ook aan te stoppen met Haters Back Off! van Colleen Ballinger.
Lees meer over het eerste seizoen van Lady Dynamite en bekijk ook de recensie van het tweede seizoen. Voor meer onconventionele komedie van Maria Bamford kun je op Netflix terecht bij haar experimentele special Old Baby.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!