Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

La Casa de Papel: trailer voor tweede deel

  •  
29-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
La Casa de Papel
De conclusie van de Spaanse miniserie over de beroving van het 'huis van papier' is vanaf 6 april te zien op Netflix.
La Casa de Papel (ook bekend als Money Heist) werd vorig jaar uitgezonden door de Spaanse televisie. Vlak voor de jaarwisseling debuteerde Netflix de eerste helft van de serie in Nederland, maar de conclusie liet vervolgens nog een aantal maanden op zich wachten. La Casa de Papel draait om de beroving van de 'Spaanse Fort Knox'. Een mysterieuze crimineel die zichzelf El Profesor noemt weet namelijk de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren. Hij wil daar zelf bankbiljetten drukken, om vervolgens met 2,4 miljard euro weer naar buiten te lopen. Daarvoor moet hij wel elf dagen binnen zien te blijven, terwijl zijn handlangers en gijzelaars steeds nerveuzer worden, forensische wetenschappers de plek waar de roof gepland werd onderzoeken en de politie op het punt staat om zijn identiteit te achterhalen.
Het tweede deel van La Casa de Papel verschijnt 6 april op Netflix. Het is niet bekend om hoeveel afleveringen het precies gaat. Lees ook onze recensie van deel één.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!