Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

La casa de papel gaat 6 april verder op Netflix

  •  
21-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
La Casa de papel
De serie over de beroving van het 'huis van papier' is één van de best bekeken Spaanse producties op Netflix.
Het heist-serie draait om de mysterieuze El Profesor, die samen met acht specialisten een ongekekend grote overval wil gaan plegen. Het criminele meesterbrein smeedt een plan om de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren, om daar zelf bankbiljetten te drukken en met 2,4 miljard euro weer naar buiten te lopen. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig en bedenken een plan om de Spaanse politie om de tuin te leiden. De serie eindigde met een behoorlijke cliffhanger en daarna ontstond er wat onduidelijkheid over het aantal afleveringen. In Spanje werden om te beginnen namelijk negen afleveringen met elk een speelduur van ruim zestig minuten uitgezonden. Netflix besloot die negen lange afleveringen op te splitsen in dertien kortere afleveringen en ook de zes nog resterende episodes worden straks waarschijnlijk weer opgesplitst.
Het tweede deel van La Casa de papel is vanaf 6 april te zien op Netflix. In Spanje is de hele serie al uitgezonden door Antena 3. Lees ook onze recensie van deel één.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!