Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

La Casa de Papel al zeker van een vierde seizoen

  •  
29-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
La Casa de Papel 3
Nog voor de première van de derde reeks, kondigt Netflix aan dat er tevens een vierde deel in de maak is.
Tijdens een presentatie in Madrid heeft Netflix bevestigd dat er een vierde seizoen van La Casa de Papel in aantocht is. De opnamen zijn momenteel aan de gang, maar wanneer de vierde reeks zal verschijnen is nog niet bekend. Het derde seizoen is te zien vanaf 19 juli. Daarin komen de dieven twee jaar na hun overval opnieuw samen, wanneer een van hen gevangen wordt genomen en bevrijd moet worden. Daarvoor schakelen El Profesor en zijn team de hulp in van een aantal nieuwe personages, onder wie de beroemde Marseille (Luka Peros). Volgens de geruchten zijn seizoen drie en vier qua verhaal weer aan elkaar gelinkt, net zoals eerder ook het geval was met seizoen een en twee. Naar verluidt bestaat het vierde seizoen (Netflix noemt het 'deel 4') opnieuw uit acht afleveringen.
Bekijk de trailer voor seizoen drie van La Casa de Papel. En lees meer over White Lines , de nieuwe Netflix-serie van Álex Pina , de bedenker van La Casa de Papel.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!