Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kurt Russell gecast als kerstman in Netflix-film

  •  
08-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Kurt Russell hijst zichzelf in het pak van de kerstman voor een nieuwe familiefilm van Netflix.
Het nog titelloze project draait om twee kinderen, die willen bewijzen dat de kerstman echt bestaat, door hem op video vast te leggen. Wanneer zijn slee door toedoen van hun acties echter neerstort in Chicago, moeten ze hem helpen om Kerstmis te redden. De kinderen worden gespeeld door Darby Camp (de dochter van Reese Witherspoon in Big Little Lies ) en Judah Lewis (die de hoofdrol speelde in de Netflix-film The Babysitter ). Het verhaal werd bedacht door David Guggenheim ( Designated Survivor ) en Matt Lieberman. De regie is in handen van Clay Kaytis (The Angry Birds Movie) en Chris Columbus zal de film produceren. Columbus heeft ervaring met kerstfilms voor de hele familie, want hij regisseerde de eerste twee delen uit de Home Alone-reeks. De opnamen beginnen volgende maand en de film verschijnt eind 2018 op Netflix.
Kurt Russell is (eveneens met indrukwekkende gezichtsbeharing) op Netflix te zien in The Thing en The Hateful Eight. Dit jaar speelde hij tevens mee in de tweede Guardians of the Galaxy-film en in de achtste Fast & Furious-film.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!