Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kodachrome komt straks exclusief naar Netflix

  •  
12-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Kodachrome-Movie
Netflix heeft de nieuwe film Kodachrome met Ed Harris en Jason Sudeikis aangekocht.
Het drama ging onlangs in première op het Toronto Film Festival en kreeg veel positieve kritieken, waarbij vooral de performances geroemd werden. Netflix besloot vervolgens om de film voor 4 miljoen dollar aan te kopen. Kodachrome speelt zich af tijdens de nadagen van het door Kodak op de markt gebrachte fotorolletje waar de titel naar verwijst. Nu de digitale foto's in opkomst zijn, besluit Kodak de plekken waar de ouderwetse kiekjes nog ontwikkeld kunnen worden in een rap tempo te sluiten. Een van elkaar vervreemde vader (Harris) en zoon (Sudeikis) ondernemen een road trip om op tijd bij het fotolab in Kansas aan te komen, voordat deze locatie zijn deuren sluit en ze hun gemaakte foto's voorgoed kwijt zijn. Naast Sudeikis en Harris is ook Elizabeth Olsen in de film te zien.
Kodachrome heeft nog geen premièredatum. Ed Harris is nu bezig met het tweede seizoen van Westworld en Jason Sudeikis is momenteel een van de producenten van Detroiters.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!