Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Knokke Off: tweede seizoen in de maak bij Netflix en de VRT

  •  
12-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1026 keer bekeken
  •  
Knokke Off

© VRT

Het vervolg op het Vlaamse drama over de levens van rijke tieners en hun familie in een kustplaatsje is eerst te zien bij de VRT en verschijnt daarna op Netflix.

Netflix en de VRT hebben een tweede seizoen van Knokke Offaangekondigd. De opnamen staan gepland voor de zomer van 2024. Netflix heeft nog niet aangegeven wanneer de nieuwe reeks online beschikbaar komt, maar de VRT - dat de serie produceert in samenwerking met de vod-dienst - liet weten dat seizoen twee eind volgend jaar op televisie debuteert. Knokke Off is een dramaserie over de levens van rijke tieners en hun familie in een kustplaatsje. In het vervolg moet Louise (Pommelien Thijs) kiezen tussen de sympathieke Daan (Eliyha Altena), de flamboyante Alex (Willem De Schryver) of toch zichzelf. En terwijl hun meedogenloze ouders overal mee wegkomen, lijkt de grootmoeder van Alex orde op zaken te willen stellen. Ook de Nederlandse actrice Anna Drijver (Undercover) zal opnieuw te zien zijn als de moeder van Daan.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!