Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Knightfall: tweede seizoen heeft trailer

  •  
11-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
273 keer bekeken
  •  
Knightfall S02
Het eerste seizoen van de historische dramaserie over de Tempeliers is in Nederland te zien op Netflix.
Knightfall volgt de ondergang van de Orde van de Tempeliers, een ridderorde die tijdens de kruistochten meevocht in het Heilige Land. Tom Cullen ( Downton Abbey ) speelt de hoofdrol als Sir Landry, een Tempelier die vijftien jaar na de verloren kruistochten zijn geloof hervindt, als hij te horen krijgt dat de Heilige Graal zich mogelijk in Frankrijk bevindt. In het tweede seizoen is er tevens een belangrijke bijrol weggelegd voor nieuwkomer Mark Hamill, bekend als Luke Skywalker in de Star Wars -films. Hij geeft gestalte aan Talus, een Tempelier die jarenlang gevangenschap in het Heilige Land overleefde en nu een nieuwe generatie ridders op moet leiden. Andere nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Genevieve Gaunt (The Royals), Tom Forbes (The Bastard Executioner) en Clementine Nicholson (Underworld: Blood Wars).
Knightfall is afkomstig van zender History, waar het tweede seizoen op 25 maart in première gaat. Het eerste seizoen is bij ons in Nederland terug te kijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!