Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kit Harington vertelt over Game of Thrones S7

  •  
13-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
340762590
Volgens Kit Harington (Jon Snow) wordt de schaal van Game of Thrones in het zevende seizoen vele malen groter. De nieuwe reeks afleveringen gaat half juli van start bij HBO.
Harington vertelde aan The Huffington Post over de ambitieuze aanpak die ze voor ogen hebben. ‘Er is een groter budget, terwijl het aantal afleveringen in mindering is gebracht. Daardoor zijn de schaal en de computereffecten veel omvangrijker. We zijn nieuwe dingen aan het proberen en experimenteren met nieuwe cameratechnieken. We proberen met deze laatste twee seizoenen grenzen te verleggen.’ De acteur maakte daarnaast duidelijk dat de focus straks vooral komt te liggen op de personages die we al kennen. ‘Ik heb in dit nieuwe seizoen meer te doen dan ooit tevoren. De vaste castleden komen vanaf nu meer aan bod en er worden minder nieuwe personages geïntroduceerd.’ Ook vertelde hij dat de fans getrakteerd gaan worden op langverwachte ontmoetingen tussen populaire personages, waarbij hij dus misschien wel doelt op een treffen tussen de koning van het noorden Jon Snow en drakenmoeder Daenerys.
Het zevende seizoen van Game of Thrones gaat 16 juli in première bij HBO. Kit Harington was onlangs te zien in het door Martin Koolhoven geregisseerde Brimstone. Naast Game of Thrones heeft hij ook nog de BBC-serie Gunpowder , over de mislukte aanslag op het Britse parlement door Guy Fawkes, in aantocht.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!