Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kingdom komt op 25 januari naar Netflix

  •  
18-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Kingdom
De epische dramaserie speelt zich af in het oude Korea, maar deze keer werden er zombies toegevoegd.
Eerder dit jaar kon je op Netflix al kijken naar Mr. Sunshine , een historisch drama dat door Netflix was weggehaald uit Korea. Kingdom is echter een eigen Koreaanse productie en combineert geschiedenis deze keer met horror. Het verhaal speelt zich af ten tijde van de Joseondynastie. In een door corruptie en honger getroffen koninkrijk verspreidt zich een uiterst mysterieuze plaag. De kroonprins (Ju Ji-hoon) wordt beschuldigd van verraad en moet een zo goed als suïcidale missie ondernemen om de dreiging te onderzoeken en zijn volk te redden. Hij ontdekt dat de plaag mensen na besmetting verandert in monsters. Kingdom is gebaseerd op de webcomic van Land of the Gods van Kim Eun-hee, die ook zelf het scenario van de tv-bewerking voor haar rekening nam.
Kingdom is vanaf 25 januari te zien op Netflix. De serie is al zeker van een tweede seizoen, dat in februari in productie gaat, maar nog geen premièredatum heeft.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!