Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kingdom keert in december terug naar Videoland

  •  
29-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
Kingdom
Frank Grillo (The Grey) runt samen met zijn disfunctionele familie een sportschool in Venice, Californië.
Frank Grillo ( Wheelman ) is een enorm grote liefhebber van vechtsporten: de acteur doet al decennia aan martial arts, en voor zijn rol als de host van de serie FightWorld was hij al te zien als de eigenaar van een MMA-sportschool in Kingdom. Het rauwe drama volgt de familie Kulina: Grillo speelt voormalig MMA-vechter Alvey en Kiele Sanchez ( Lost ) is te zien als zijn vriendin Lisa. Frank is de vader van Nate en Jay, twee opkomende vechters, uit een eerder huwelijk met de onstabiele Christina. Het gezin heeft ook te maken met Ryan Wheeler (Matt Lauria), een oude vlam van Lisa en voormalig gedetineerde die na zijn vrijlating weer wil gaan vechten. Kingdom werd bedacht door Byron Balasco, die eerder schreef voor onder meer Without A Trace en FlashForward.
Alle drie de seizoenen van Kingdom keren op 14 december weer terug in het aanbod van Videoland. Lees tevens de eerdere recensie van het derde seizoen van de serie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!