Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Killing Eve uitgesteld door de NPO

  •  
20-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Killing Eve S01
De serie zou eigenlijk in augustus van start gaan, maar de première wordt nu doorgeschoven naar later dit jaar.
Killing Eve werd in Amerika al uitgezonden door de BBC, waar de serie - en dat is vrij uniek - elke week weer meer kijkers wist te trekken. In juni maakte de NPO bekend de serie vanaf 21 augustus uit te gaan zenden in Nederland. In juli werd die première een weekje uitgesteld, maar inmiddels is de serie even helemaal van de kalender gehaald. De première wordt nu uitgesteld tot later dit jaar. Sandra Oh (Grey's Anatomy) geeft in Killing Eve gestalte aan Eve Polastri, die haar saaie kantoorbaan bij MI5 graag zou willen verruilen voor een wat spannender leven als spion. Ze krijgt daartoe de kans wanneer ze plotseling op het spoor komt van de ongrijpbare moordenares Villanelle (Jodie Comer uit Doctor Foster). Het eerste seizoen van Killiing Eve (acht afleveringen) is al wel online te bekijken via NPO Start Plus.
Killing Eve is afkomstig van Phoebe Waller-Bridge, die we kennen van onder meer Fleabag (Amazon) en Crashing (Netflix). Een tweede seizoen is ook al in de maak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!