Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Killing Eve: trailer voor tweede seizoen

  •  
10-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Killing Eve S02
Het kat-en-muisspel tussen de flamboyante moordenares Villanelle en de eenvoudige agente Eve wordt hervat.
Het eerste seizoen van Killing Eve was een groot succes voor BBC America: elke nieuwe aflevering trok meer kijkers dan de vorige. In de thriller raakt MI5-agente Eve Polastri (Sandra Oh, die onlangs een Golden Globe won voor haar rol) geobsedeerd door de gevaarlijke Villanelle (Jodie Comer). De serie werd bedacht door Phoebe Waller-Bridge ( Fleabag ), die voor het tweede seizoen Emerald Fennell (als actrice op Netflix te zien in Call the Midwife) aanstelde als de nieuwe showrunner, maar nog wel aanbleef als producent. Aan het einde van de eerste reeks zagen we hoe SPOILER Eve met een mes Villanelle in haar buik stak. Volgens de makers wordt de draad straks een halve minuut later weer opgepakt: met een gewonde Villanelle op de vlucht en Eve in de achtervolging.
Het tweede seizoen gaat 7 april van start in Amerika, maar heeft bij ons nog geen premièredatum. De eerdere reeks is nu te zien bij Videoland en bij NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!