Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Killing Eve S02 gaat 30 juni van start op NPO3

  •  
17-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Killing Eve S02
Daarnaast zijn alle afleveringen van het tweede seizoen dan ook direct vooruit te kijken op NPO Start Plus.
De NPO heeft bevestigd dat het tweede seizoen van Killing Eve bij ons vanaf 30 juni wekelijks te zien is op NPO 3. De echte liefhebbers kunnen vanaf die dag ook alle afleveringen direct aan een stuk door bekijken op NPO Start Plus. In de serie raakt MI5-agente Eve Polastri (Sandra Oh) geobsedeerd door de dodelijke Villanelle (Jodie Comer), die op haar beurt weer gefascineerd raakt door Eve. In de tweede reeks wordt hun curieuze relatie nog verder uitgediept. Bijrollen zijn er voor Kim Bodnia (The Bridge) en Fiona Shaw ( Fleabag ). De serie werd bedacht door Phoebe Waller-Bridge (ook te zien in Fleabag, dat ze eveneens zelf bedacht), die voor het tweede seizoen Emerald Fennell aanstelde als nieuwe showrunner, maar achter de schermen bij de boekverfilming wel betrokken bleef als producent.
Onlangs was Killing Eve met drie awards een grote winnaar bij de BAFTA's. En er werd tevens al een derde seizoen van de serie aangekondigd door BBC America.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!