Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Killing Eve S02 heeft eerste teaser trailer

  •  
14-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Sandra Oh won een Golden Globe voor haar rol in deze eigenzinnige thriller van BBC America.
Killing Eve draait om de wederzijdse obsessie tussen Eve Polastri (Sandra Oh), een vrouw die werkt voor MI5, en Villanelle (Jodie Comer), een mooie maar psychopatische moordenares. Het tv-project is afkomstig van BBC America, waar de serie iets unieks voor elkaar kreeg: elke aflevering trok meer kijkers dan de vorige. Seizoen twee pakt de draad enkele minuten na de cliffhanger van het eerste seizoen weer op. De teaser laat zien dat Eve vermoedt dat haar messteek Villanelle misschien wel fataal is geworden, terwijl de moordenares lijkt te herstellen in een ziekenhuis. Killing Eve werd bedacht door Phoebe-Waller Bridge, maar Emerald Fennell is de showrunner van het tweede seizoen. Fennell omschreef de nieuwe reeks als 'duisterder en intiemer' dan de eerste.
Killing Eve S02 gaat 7 april van start op BBC America. Wanneer seizoen twee bij ons van start gaat is niet bekend, maar het eerste seizoen staat nu op NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!