Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Killing Eve krijgt een derde seizoen

  •  
08-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Killing Eve 201
Vlak na de Amerikaanse première van de tweede reeks, is er nu ook een derde seizoen aangekondigd.
BBC America bestelt een derde seizoen van Killing Eve. Er werd ook alvast een nieuwe showrunner aangesteld: de Britse Suzanne Heathcote ( Fear the Walking Dead ) mag de derde reeks in goede banen leiden. Heathcote is daarmee de opvolgster van Phoebe Waller-Bridge (de bedenker en showrunner van het eerste seizoen) en Emerald Fennell (de showrunner van het dit weekend gestarte tweede seizoen). Killing Eve draait om de complexe relatie tussen de verveelde agente Eve (Sandra Oh) en de psychopatische moordenaar Villanelle (Jodie Comer). Het tweede seizoen is in Amerika nu wekelijks te zien op BBC America en op AMC, en zal later dit jaar in Europa van start gaan op BBC One. Wanneer het tweede seizoen op de Nederlandse televisie debuteert is nog niet bekend.
In Nederland is het eerste seizoen van Killing Eve momenteel terug te kijken bij NPO Start Plus en bij Videoland. Lees ook de recensie van de start van de tweede reeks.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!