Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Killing Eve komt ook naar Videoland

  •  
30-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Killing Eve
De serie is in Nederland al beschikbaar bij NPO Start Plus, maar krijgt deze maand nog een andere aanbieder.
In Killing Eve geeft Sandra Oh (Grey's Anatomy) gestalte aan Eve Polastri, een vrouw met een saaie kantoorbaan bij de Britse veiligheidsdienst MI5, die op het spoor komt van de psychopatische 'contract killer' Villanelle (Jodie Comer). De twee vrouwen raken door elkaar geobsedeerd, waarna er een dodelijk kat-en-muisspel ontstaat. Killing Eve was eerder al te zien op de BBC, maar de Nederlandse tv-première werd afgelopen zomer uitgesteld tot een nader te bepalen datum later dit jaar. De serie is al wel te zien via NPO Start Plus, maar die officiële tv-première is nog niet door de NPO vastgelegd. Nederlandse kijkers krijgen echter nog een alternatieve plek om de serie te gaan zien: Videoland heeft aangekondigd dat ook zij op 24 november het eerste seizoen aan het aanbod toevoegen.
Killing Eve is afkomstig van Phoebe Waller-Bridge, die we kennen van onder meer Fleabag (Amazon) en Crashing (Netflix). Een tweede seizoen is ook al in de maak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!