Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Killer by the Lake te zien op NPO Start Plus

  •  
29-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
140 keer bekeken
  •  
Killer by the Lake
De achtdelige misdaadserie uit Frankrijk is een vervolg op het in 2015 verschenen Vanished by the Lake.
Tijdens de detectivemaand zal het complete seizoen van Killer by the Lake worden vrijgegeven op NPO Start Plus. De Franse serie (in eigen land bekend als Le tueur du lac) is de opvolger van de serie Vanished by the Lake, waarin detective Lise Stocker (Barbara Schultz) de verdwijning van een tiener onderzocht. Killer by the Lake pakt de draad drie jaar na de gebeurtenissen uit die eerdere reeks weer op: Lise (nu gespeeld door Julie de Bona) woont inmiddels samen met Clovis (Lannick Guatry keerde wel terug) en hun zoon van negen maanden aan een meer in het plaatsje Annecy. Daar komen ze op het spoor van een mogelijke seriemoordenaar. Een van de bijrollen in Killer by the Lake is voor Julie Depardieu, de dochter van Gerard Depardieu.
Het complete seizoen van Killer by the Lake is vanaf 21 juni te zien op NPO Start Plus. Daarnaast is de serie vanaf 8 juli ook wekelijks te zien op NPO 1 Extra.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!