Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Zillion, Break Point, Trial by Fire en veel meer

  •  
12-01-2023
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
163 keer bekeken
  •  
Zillion
Komende donderdag krijgt That '70s Show een vervolg op Netflix dat zich afspeelt in de nineties.
Foto credit: Thomas Dhanens / Prime Video / Bobbery
Sky Rojo S03 (vrijdag 13/01, Netflix) Spaanse thrillerserie van de bedenker van La Casa de Papel , over drie jonge prostituees die vier miljoen euro stelen van hun pooier en vervolgens samen op de vlucht slaan. Lees de recensie.
Trial by Fire (vrijdag 13/01, Netflix) Waargebeurde misdaadserie uit India over een koppel dat samen een trauma moet verwerken: stel verloor hun kinderen bij een brand in een bioscoop en wil gerechtigheid. Lees de recensie.
Dog Gone (vrijdag 13/01, Netflix) Dramafilm naar een waargebeurd verhaal over een vader (Rob Lowe) en zoon die in de bergen op zoek gaan naar hun weggelopen hond, die dringend zijn medicatie nodig heeft. Bekijk de trailer.
Too Close for Christmas (vrijdag 13/01, Netflix) Romantische komedie uit Canada over een vrouw die Kerstmis wil vieren met de nieuwe schoonfamilie van haar zus. Plots verschijnt de man die de breuk met haar ex veroorzaakte.
Break Point (vrijdag 13/01, Netflix) Documentaireserie van de makers van Drive to Survive , die zich nu richten op de tennissport. De documentaire kijkt mee met de tennissers die hopen te schitteren op de Grand Slam-toernooien.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij (vrijdag 13/01, Netflix) Documentaire over het uit de Achterhoek afkomstige zangduo dat doorbrak met Als het avond is. Als stel vertellen ze samen over hun relatie en hun succes. Lees de recensie.
Disconnect: The Wedding Planner (vrijdag 13/01, Netflix) Romantische komedefilm uit Zuid-Afrika, waarin een man in een race tegen de klok belandt als hij tijdens het plannen van een belangrijk trouwfeest wordt opgelicht.
Hunters S02 (vrijdag 13/01, Amazon Prime Video) Spionageserie waarin een team in de jaren zeventig jacht maakt op gevluchte nazi’s. Jennifer Jason Leigh voegde zich bij de cast en ook Al Pacino is opnieuw van de partij.
Zillion (vrijdag 13/01, Amazon Prime Video) Belgische dramafilm over de opkomst en de ondergang van Zillion, de door Frank Verstraeten opgerichte megadiscotheek die eind jaren negentig de place to be was in Antwerpen.
Servant S04 (vrijdag 13/01, Apple TV+) Psychologische horrorserie over een kindermeisje dat komt te werken voor een getraumatiseerde vrouw. M. Night Shyamalan ( The Sixth Sense ) is een van de producenten van de thriller.
GR5 (zaterdag 14/01, België Een)  Vlaamse thrillerserie over een vrouw die ooit verdween tijdens een wandeltocht. Later worden haar vrienden geconfronteerd met oude demonen als ze dezelfde route afleggen. Bekijk de trailer.
Occupied S03 (zondag 15/01, Canvas) Thrillerserie die zich afspeelt in een wereld waarin Noorwegen de productie van gas en olie heeft stilgelegd, waarna er hele grote internationale spanningen zijn ontstaan. Bekijk de trailer.
Quartet (maandag 16/01, Netflix) Japanse serie waarin vier muzikanten na een toevallige ontmoeting besluiten om een kwartet te vormen en de winter door te brengen in een villa. Er is echter wel een geheim dat hen achtervolgt.
Angela Black (maandag 16/01, Videoland) Psychologische thriller met Michiel Huisman als een manipulatieve man die zijn echtgenote (Joanne Froggatt) mishandelt. Afkomstig van de schrijvers van The Missing. Lees de recensie.
H3L S05 (maandag 16/01, Videoland) Dagelijks tienerdrama over een schoolklas die menig docent nachtmerries bezorgt. Terwijl ze lachen en ruziën krijgen ze te maken met drugs, seks, liefde, discriminatie, identiteit en jaloezie.
The Last of Us (maandag 16/01, HBO Max) Dystopische dramaserie van de scenarist van Chernobyl , waarin smokkelaar Joel Miller (Pedro Pascal) de 14-jarige Ellie (Bella Ramsey) met zich mee moet nemen. Bekijk de trailer.
1923 (maandag 16/01, SkyShowtime) Westerdrama over Jacob en Cara Dutton (Harrison Ford en Helen Mirren), voorouders van de door Kevin Costner gespeelde John Dutton uit het westerdrama Yellowstone. Bekijk de trailer.
Johnny vs Amber (woensdag 18/01, HBO Max) Documentaire over de echtscheiding van acteurs Johnny Depp en Amber Heard, het slepende proces dat daarmee gepaard ging en het gigantische mediacircus dat eromheen hing.
Little Demon (woensdag 18/01, Disney+) Komische animatieserie voor volwassenen waarin Laura (Aubrey Plaza) een kind kreeg met de duivel (Danny DeVito) en hun dochter Chrissy (Lucy DeVito) tegen hem moet beschermen.
That ‘90s Show (donderdag 19/01, Netflix) Vervolg op That ‘70s Show (met gastrolletjes van de oude castleden) waarin Kitty en Red de dochter van Eric en Donna – en haar nieuwe vrienden – welkom heten. Bekijk de trailer.
Women at War (donderdag 19/01, Netflix) Dramaserie uit Frankrijk die zich afspeelt aan de start van de Eerste Wereldoorlog. De mannen vetrekken naar het front om te vechten, terwijl de vrouwen thuis kampen met de gevolgen.
Khallat+ (donderdag 19/01, Netflix) Komische anthologie-film uit het Midden-Oosten met meerdere verhalen, van dieven die een bruiloft verstoren tot een man die een geheim van een overleden vriend moet zien te beschermen.
Japanese Tales of the Macabre (donderdag 19/01, Netflix) Animatieserie van Junji Ito, die bekendstaat om zijn huiveringwekkende stripverhalen. Een aantal van deze angstaanjagende verhalen zijn nu ook bewerkt voor televisie.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!