Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Workin' Moms, Paddleton, Suburra en meer

  •  
21-02-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Suburra S02 poster
Op Netflix is er vandaag misdaad met Suburra en komedie met Workin' Moms. Op de Belgische televisie gaat zondag de toekomstige Netflix-serie Undercover van start.
Suburra S02 (vandaag 22/02, Netflix) Seizoen twee van de Italiaanse misdaadserie van de makers van Gomorra. In Rome proberen drie jonge, maar totaal verschillende gangsters de criminele ladder te beklimmen. Lees de recensie.
Workin' Moms (vandaag 22/02, Netflix) Na hun zwangerschapsverlof gaan vier vrouwen uit Toronto weer aan het werk, in deze komische serie van Catherine Reitman, die zelf ook één van de hoofdrollen speelt. Lees onze recensie.
Paddleton (vandaag 22/02, Netflix) Tragikomische film waarin twee mannen (Mark Duplass en Ray Romano) samen op een emotionele ontdekkingsreis gaan, wanneer één van hen een ongeneeslijke ziekte blijkt te hebben. Lees de recensie.
Go! Vive a tu Manera (vandaag 22/02, Netflix) Muzikale soapserie uit Argentinië. De jonge Mia bemachtigt een studiebeurs voor een prestigieuze toneelschool, maar daar komt ze al vrij snel in aanvaring met de dochter van de directeur.
Paris is Us (vandaag 22/02, Netflix) Romantische arthouse-film uit Frankrijk. De twintiger Anna raakt te midden van een turbulente romance verzeild in een duizelingwekkende spiraal van dromen, herinneringen en vraagstukken. Lees de recensie.
Chef's Table S06 (vandaag 22/02, Netflix) Nieuwe episodes van de Emmy-genomineerde realityshow, waarin culinaire sterren van over de hele wereld de gastronomie verrijken met allerlei innovatieve maaltijden en desserts.
My Dead Ex (vandaag 22/02, Ziggo) Romantische komedieserie waarin Ben (Ryan Lee) na zijn overlijden terugkeert als levend lijk om alsnog zijn grote jeugdliefde Charley (Katherine Hughes) voor zich te winnen. Bekijk de trailer.
Light as a Feather (vandaag 22/02, Ziggo) Bovennatuurlijke thrillerserie naar het boek van Zoe Aarsen, waarin een op het eerste gezicht onschuldig spelletje dodelijke gevolgen heeft voor een vijftal tienermeiden. Bekijk de trailer.
Absentia (vandaag 22/02, Videoland) Van Amazon afkomstige thrillerserie komt ook naar Videoland. Stana Katic (Castle) speelt een verdwenen FBI-agente, die in absentia dood werd verklaard maar alsnog opduikt. Lees de recensie.
Poldark S03 (vandaag 22/02, NPO Start Plus) Kostuumdrama over Ross Poldark (Aidan Turner), die vanuit Amerika terugkeerde naar het Britse Cornwall, waar de gevolgen van de Franse Revolutie merkbaar zijn. Bekijk de trailer.
This Giant Beast that is the Global Economy (vandaag 22/02, Amazon) De makers van de film The Big Short onderzoeken in deze documentaireserie op eigenzinnige wijze de globale economie en factoren die daarop van invloed zijn.
Bears Love Me (vrijdag 22/02, NPO 3) Telefilm over de achtjarige Jip, die gefascineerd is door beren. Ze reist met haar familie door Amerika om er één in levenden lijve te zien, en gaat vervolgens zelf op avontuur. Lees hier meer.
Zomer zonder Mama (zaterdag 23/02, NPO 3) Telefilm over de tienjarige Suzan, die een zomer doorbrengt bij haar oma omdat haar moeder naar Syrië reist. Ze sluit vriendschap met een Syrisch leeftijdsgenootje. Lees hier meer.
Undercover (zondag 24/02, België Een) Nederlands-Belgische coproductie van Netflix, die eerst wordt uitgezonden op de Belgische televisie. Twee undercovers dringen het leven van drugsbaas Ferry Bouman (Frank Lammers) binnen.
Oscars (zondag 24/02, Net 5) Wederom veel controverse dit jaar (geen host, onenigheid over het uitreiken van prijzen tijdens de reclameblokken), maar the show must go on: vanaf 02.00 uur is de uitreiking ( Roma maakt kans) live te zien.
O.G. (maandag 25/02, Ziggo) Jeffrey Wright (Bernard in Westworld) speelt een man die na 24 jaar gevangenisstraf naar huis mag. De film werd opgenomen in een echte gevangenis met bijrollen voor echte gevangenen. Bekijk de trailer.
Shadowhunters S03B (dinsdag 26/02, Netflix) Laatste afleveringen van de vrij onverwacht gecancelde boekverfilming over demonenjager Clary Fray. Vanaf dinsdag zie je elke week een nieuwe episode op Netflix. Bekijk de trailer.
Isn't It Romantic (donderdag 28/02, Netflix) Rebel Wilson (Pitch Perfect) speelt in de film een romkom-hater die plotseling zelf wakker wordt in een romkom, waarna ze te maken krijgt met alle clichés van het genre. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!