Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Wisting, The Crown, Avlu, Klaus en meer

  •  
14-11-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Avlu Poster
Vandaag hervat Amazon The Man in the High Castle en maandag start Ray Donovan S07 bij Ziggo.
Avlu S02 (vrijdag 15/11, Netflix) Dramaserie over een Turkse moeder die moet overleven in de gevangenis. Werd gebaseerd op de Australische serie Wentworth, dat tevens de blauwdruk vormde voor Celblok H.
El Club (vrijdag 15/11, Netflix) Komische misdaadserie uit Mexico over twee vrienden die samen een handel in xtc-pillen opzetten, maar al vrij snel in de problemen komen met de wet en andere drugsdealers.
Earthquake Bird (vrijdag 15/11, Netflix) Psychologische thriller waarin Alicia Vikander in Tokio een intense relatie beleeft met een knappe fotograaf. Van de schrijver en regisseur van Still Alice. Lees de recensie.
House Arrest (vrijdag 15/11, Netflix) Romantische film uit India over een man die alles beu is en zich thuis opsluit. De komst van een raar pakketje en een nieuwsgierige journalist zorgen voor komische situaties.
I'm With The Band: Nasty Cherry (vrijdag 15/11, Netflix) Documentaireserie waarin de popster Charli XCX vier vrouwen uitzoekt om een alternatief rockbandje te vormen, en deze naar de top wil begeleiden.
Klaus (vrijdag 15/11, Netflix) Animatiefilm van de makers van Despicable Me, waarin een postbode (Jason Schwartzman) op een eiland net boven de poolcirkel stuit op een mysterieuze speelgoedmaker. Lees de recensie.
The Toys That Made Us S03 (vrijdag 15/11, Netflix) Documentaireserie waarin de makers van het populairste speelgoed van vroeger terugblikken op hun creaties. Met onder meer aandacht voor Turtles en Power Rangers.
The Stranded (vrijdag 15/11, Netflix) Eerste Netflix-serie uit Thailand, over jongeren die na een verwoestende tsunami stranden op een mysterieus eiland waar veel onverklaarbare dingen gebeuren. Lees de recensie.
Wisting (vrijdag 15/11, NPO Start Plus) Misdaaddrama gebaseerd op de boeken van Jørn Lier Horst, over de zoektocht naar een Amerikaanse seriemoordenaar die in Noorwegen zit ondergedoken. Lees de recensie.
The Man in the High Castle S04 (vrijdag 15/11, Amazon) Tv-bewerking van het boek van Philip K. Dick (Blade Runner) over een alternatieve wereld waarin de nazi's de oorlog hebben gewonnen. Lees de recensie.
The Crown S03 (zondag 17/11, Netflix) Een iets oudere koningin Elizabeth (Olivia Colman nam de rol over van Claire Foy) krijgt te maken met een snel veranderend politiek klimaat in Groot-Brittannië. Bekijk onze vooruitblik en lees de recensie.
Ray Donovan S07 (maandag 18/11, Ziggo) Misdaaddrama over de professionele 'fixer' Ray Donovan (Liev Schreiber), die inmiddels in New York vuile klusjes opknapt voor de corrupte burgemeester. Bekijk de trailer.
Iliza Shlesinger: Unveiled (dinsdag 19/11, Netflix) Special van Iliza Shlesinger, die tevens voor Netflix werkt aan een sketchshow. In Unveiled praat de pasgetrouwde comédienne over onder meer haar huwelijk.
Zeit der Geheimnisse (woensdag 20/11, Netflix) Driedelig familiedrama uit Duitsland, dat zich afspeelt over een periode van dertig jaar. Drie generaties bijzondere vrouwen bouwen een uitzonderlijke band op.
Bikram: Yogi, Guru, Predator (woensdag 20/11, Netflix) Documentaire over de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de bedenker van een succesvolle vorm van 'hot yoga', die ook een duistere kant had.
Lorena: la de pieg ligeros (woensdag 20/11, Netflix) Half uur durende documentaire over Lorena Ramirez, een vrouw van het Mexicaanse platteland die regelmatig in haar sandalen een ultramarathon gaat lopen.
The Knight Before Christmas (donderdag 21/11, Netflix) Romantische kerstfilm met een hoofdrol voor Vanessa Hudgens (High School Musical). Ze valt voor een ridder die door de tijd is gereisd. Bekijk de trailer.
Mortel (donderdag 21/11, Netflix) Frans tienerdrama van een van de schrijvers van Skam. Drie scholieren gaan op zoek naar een moordenaar en schakelen daarbij de hulp in van een voodoogeest. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!