Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Vincenzo, Top Dog, Jupiter’s Legacy en meer

  •  
06-05-2021
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
Vincenzo
Vanaf komende woensdag kun je bij Ziggo kijken naar de misdaadserie Coyote met Michael Chiklis (The Shield).
Jupiter’s Legacy (vrijdag 07/05, Netflix) Superheldenserie van de bedenker van Kick-Ass en Kingsman, over de allereerste groep mensen met bijzondere krachten en hun kinderen die in hun voetsporen treden. Bekijk de trailer.
Girl from Nowhere S02 (vrijdag 07/05, Netflix) Mysterieuze tienerserie uit Thailand waarin de intelligente Nanno steeds van school wisselt en steeds de misstappen en de leugens van alle leerlingen en docenten weet bloot te leggen.
Monster (vrijdag 07/05, Netflix) Dramafilm over een getalenteerde tiener uit New York die ineens zijn hele wereld in elkaar ziet storten wanneer hij betrokken raakt bij een overval en beschuldigd wordt van moord. Bekijk de trailer.
Milestone (vrijdag 07/05, Netflix) Dramafilm uit India over een trucker die net weduwnaar is geworden. Hij bereikt de recordafstand van 500.000 gereden kilometers, maar als hij een nieuwe stagiair krijgt vreest hij voor zijn baan.
Top Dog (vrijdag 07/05, NPO Plus) Zweedse misdaadserie over een advocate en een ex-gevangene die samen op zoek gaan naar de ontvoerde zoon van een rijke zakenman. Vanaf morgen ook te zien op NPO 3. Lees hier meer.
Angel (vrijdag 07/05, Disney+) Spin-off van Buffy the Vampire Slayer waarin de geplaagde vampier Angel (David Boreanaz uit Bones) is verhuisd naar Los Angeles en mensen helpt met bovennatuurlijke problemen. Lees de recensie.
Station 19 (vrijdag 07/05, Disney+) Spin-off van Grey’s Anatomy over de gang van zaken in een ziekhuis in Seattle, die ook regelmatig cross-overs maakt met de originele serie. De eerste twee seizoenen zijn te zien. Lees de recensie.
Mythic Quest S02 (vrijdag 07/05, Apple TV+) Komische serie over de werknemers bij een bedrijf dat verantwoordelijk is voor een succesvolle online multi-player videogame. Van de makers van It’s Alway Sunny. Bekijk de trailer.
Vincenzo (zondag 09/05, Netflix) Koreaanse misdaadserie over een door de Italiaanse maffia geadopteerde jongen die nu werkt als advocaat. Tijdens een bezoek aan zijn moederland geeft hij een corporatie een koekje van eigen deeg.
Super Me (zondag 09/05, Netflix) Chinese actiefilm waarin een arme scriptschrijver ontdekt dat hij de gave heeft om oude kunstvoorwerpen vanuit zijn dromen onze wekelijkheid binnen te brengen, maar zijn leven in ziet storten.
Thuisfront (zondag 09/05, NPO 3) Nederlandse dramaserie van regisseur Tim Oliehoek over een aantal soldaten die na een tragische gebeurtenis weer bij elkaar komen. Ook in zijn geheel te bekijken op NPO Plus. Lees hier meer.
The Pursuit of Love (zondag 09/05, BBC One) Romantische dramaserie die zich afspeelt tussen de twee wereldoorlogen in. Lily James en Emily Beecham zijn twee jonge vrouwen die zoeken naar de ideale partner. Bekijk de trailer.
Line of Duty S05 (maandag 10/05, BBC First) Brits misdaaddrama over een speciale unit die corruptie binnen de politie moet onderzoeken. De belangrijke gastrol in het vijfde seizoen is voor Stephen Graham. Lees de recensie.
Three Families (maandag 10/05, BBC One) Dramaserie over de strijd tegen de zeer strikte abortuswet in Noord-Ierland van enkele jaren geleden. We volgen drie gezinnen die plots met de wet te maken krijgen. Bekijk de trailer.
Money, Explained (dinsdag 11/05, Netflix) Na onderwerpen als seks en het stemproces nu een Explained-serie met een spoedcursus over geld en bijbehorende randzaken: van casino’s en zwendelaars tot creditcards en leningen.
The Upshaws (woensdag 12/05, Netflix) Komische serie met Mike Epps als een monteur die voor zijn chaotische familie probeert te zorgen. Wanda Sykes (bedenker van de sitcom) speelt zijn cynische schoonzus. Bekijk de trailer.
Oxygen (woensdag 12/05, Netflix) Sciencefictionfilm waarin Mélanie Laurent (Inglourious Basterds) gestalte geeft aan een vrouw die opgesloten zit een cryo-unit waarin de hoeveelheid zuurstof zeer beperkt is. Bekijk de trailer.
Dance of the Forty One (woensdag 12/05, Netflix) Mexicaanse dramafilm gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een congreslid is getrouwd met de dochter van de president, maar dan wordt zijn avontuur met een man onthuld.
Coyote (woensdag 12/05, Ziggo Movies & Series) Misdaaddrama met Michael Chiklis (The Shield) als een grenswachter die net met pensioen is gegaan, maar dan gechanteerd wordt door Mexicaanse criminelen. Bekijk de trailer.
Castlevania S04 (donderdag 13/05, Netflix) Slotseizoen van de bloederige animatieserie die werd gebaseerd op de videogames van Konami. Vampierjager Trevor Belmont neemt het nog eenmaal op tegen Dracula. Bekijk de trailer.
De Oost (donderdag 13/05, Amazon Prime Video) Nederlandse oorlogsfilm over soldaten in Indonesië, geregisseerd door Jim Taihuttu (Wolf, Rabat). Marwan Kenzari speelt een harde en genadeloze bevelhebber. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!