Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Vikings, Juvenile Justice, The Fame Game en meer

  •  
24-02-2022
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Vikings: Valhalla
Na het weekend verschijnt ook nog het zesde en laatste seizoen van de sitcom Superstore op Netflix.
Vikings: Valhalla (vrijdag 25/02, Netflix) Vervolg op Vikings van scenarist Jeb Stuart ( The Fugutive ) dat de draad ruim honderd jaar later weer oppakt en de avonturen van drie nieuwe Vikingen in kaart brengt. Lees de recensie.
Back to 15 (vrijdag 25/02, Netflix) Komische serie uit Brazilië over een 30-jarige vrouw die ontevreden is met haar leven. Als ze plotseling in het lichaam van haar 15-jarige zelf belandt krijgt ze een tweede kans. Bekijk de trailer.
Juvenile Justice (vrijdag 25/02, Netflix) Japanse dramaserie over een strenge rechter die het gemunt heeft op criminele jongeren, maar gaandeweg ontdekt dat de maatschappij ook een rol speelt in hun slechte gedrag. Bekijk de trailer.
The Fame Game (vrijdag 25/02, Netflix) Indiase thrillerserie over een bekende Bollywood-actrice die spoorloos verdwijnt. Tijdens de zoektocht komen er verschillende geheimen over haar privéleven naar buiten. Bekijk de trailer.
Tyler Perry’s a Madea Homcoming (vrijdag 25/02, Netflix) Twaalfde Madea -film van en met Tyler Perry, waarin het titelpersonage te maken krijgt met komische perikelen als ze een diploma-uitreiking bijwoont. Bekijk de trailer.
Restless (vrijdag 25/02, Netflix) Franse actiethriller waarin een corrupte agent een dodelijk ongeluk veroorzaakt en zijn betrokkenheid wil verbergen, terwijl een mysterieuze ooggetuige van plan is hem te chanteren. Bekijk de trailer.
Help (vrijdag 25/02, NPO 3) Britse dramafilm over een verpleger (Jodie Comer uit Killing Eve ), die tijdens de pandemie een band opbouwt met een dementerende man (Stephen Graham uit Line of Duty ). Lees de recensie.
No Exit (vrijdag 25/02, Disney+) Thrillerfilm waarin een student tijdens een sneeuwstorm vast komt te zitten in een eetgelegenheid. Dan ontdekt hij dat er een kind zit opgesloten in de kofferbak van de auto van een van de klanten.
Detective Van der Valk S02 (zaterdag 26/02, NPO 2) Britse misdaadserie over een agent in Amsterdam. Aan de start van het tweede seizoen wordt er bij een windmolenpark het lijk van een jonge advocate gevonden. Lees hier meer.
My Wonderful Life (maandag 28/02, Netflix) Poolse dramafilm over een vrouw die vastzit in een ongelukkig huwelijk. Ze vecht om haar familie bijeen te houden en moet voorkomen dat een anonieme afperser haar geheim onthult.
Chappelle’s Home Team – Earthquake: Legend (maandag 28/02, Netflix) Reeks specials geproduceerd door Dave Chappelle, die steeds een van zijn favoriete komieken welkom heet op het podium, waarbij Earthquake als eerst mag.
H3L S04 (maandag 28/02, Videoland) Tienerserie van de makers van Brugklas waarin een aantal jongeren in de bovenbouw van de havo veel stennis schoppen tijdens de les en daarmee verschillende docenten nachtmerries bezorgen.
Who’s the Boss? (maandag 28/02, Videoland) Klassieke sitcom (hier bekend als De baas in huis ) over een oud-honkballer (Tony Danza) die helpt in het huishouden van een welgestelde carrièrevrouw (Judith Light). Lees hier meer.
Worst Roommate Ever (dinsdag 01/03, Netflix) Documentaire met vier verhalen over vrij onschuldig lijkende mensen die later hun ware aard lieten zien en de levens van huisgenoten in nachtmerries veranderden. Bekijk de trailer.
Superstore S06 (dinsdag 01/03, Netflix) Laatste seizoen van de sitcom over de medewerkers van een immens grote winkel. America Ferrera maakt niet langer deel uit van de vast cast en vertolkt ditmaal een gastrol. Bekijk de trailer.
The Guardians of Justice (dinsdag 01/03, Netflix) Combinatie tussen verschillende vormen van animatie en live-action, over een aantal gestoorde superhelden die het samen opnemen tegen het kwaad. Van de maker van Castlevania.
Awkwafina is Nora from Queens (dinsdag 01/03, Videoland) Semi-biografische komische serie van en met Awkwafina. Ze speelt een richtingloze millennial die samen met haar vader en oma opgroeit in Queens. Bekijk de trailer.
Against the Ice (woensdag 02/03, Netflix) Historische dramafilm over twee mannen (Nikolaj Coster-Waldau, die ook het script schreef, en Joe Cole) die tijdens een expeditie in Antarctica een hels avontuur beleven. Bekijk de trailer.
Ritmo Salvaje (woensdag 02/03, Netflix) Colombiaanse dramaserie over twee dansers die in totaal verschillende werelden leven. Ze komen met elkaar in botsing wanneer hun drang naar succes hen op een verraderlijk traject brengt.
Midnight at the Pera Palace (donderdag 03/03, Netflix) Bovennatuurlijke dramaserie uit Turkije waarin een journaliste tijdens haar verblijf in een hotel in Istanbul naar het verleden wordt getransporteerd en een complot ontdekt.
Surviving Paradise: A Family Tale (donderdag 03/03, Netflix) Natuurfilm waarin dieren uit de Khalahari-woestijn tijdens een enorme droogte met elkaar moeten overleven. Acteur Regé-Jean Page ( Bridgerton ) is de vertelstem.
The Weekend Away (donderdag 03/03, Netflix) Thrillerfilm waarin Beth (Leighton Meester uit Gossip Girl ) tijdens een vakantietripje in Kroatië wordt beschuldigd van de moord op haar verdwenen vriendin Kate. Bekijk de trailer.
He-Man and the Masters of the Universe (donderdag 03/03, Netflix) Na Revelations komt er wederom een He-Man -serie over de strijd tussen prins Adam en Skeletor naar Netflix. Voor deze serie gebruikte men computeranimatie.
Whindersson Nunes: E de mim mesmo (donderdag 03/03, Netflix) Tweede special van de Braziliaanse komiek Whindersson Nunes, die in het Teator Amazonas uitpakt met opvallende imitaties en meningen over andere culturen.
L’agence: L’immobilier de Luxe en Famille S02 (donderdag 03/03, Netflix) Realityshow uit Frankrijk over de familie Kretz en hun vastgoedbedrijf. Ze helpen klanten bij het kopen en verkopen van de mooiste en duurste huizen.
The Problem with Jon Stewart S02 (donderdag 03/03, Apple TV+) Late-night-show met Jon Stewart, voorheen presentator van The Daily Show , waarin hij elke aflevering een actueel probleem eens uitgebreid onder de loep neemt.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!