Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Up Here, Without Sin, Trom en meer

  •  
23-03-2023
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
149 keer bekeken
  •  
Up Here
Daarnaast gaat op maandag het vierde en laatste seizoen van Succession van start bij HBO Max.
Foto credit: Patrick Harbon / Hulu
Who Were We Running From? (vrijdag 24/03, Netflix) Turkse misdaadserie waarin een moeder met een mysterieus verleden met haar dochter op de vlucht is. Het tweetal verblijft telkens in een ander hotel. Bekijk de trailer.
Chor Nikal Ke Bhaga (vrijdag 24/03, Netflix) Thrillerfilm uit India waarin een stewardess en haar vriend een partij diamanten moeten stelen om een oude schuld af te lossen. Hun plan verzandt in chaos door een vliegtuigkaping.
Love is Blind S04 (vrijdag 24/03, Netflix) Datingshow die wordt gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey. Bij wijze van experiment moeten de deelnemers zich eerst verloven en pas daarna mogen ze elkaar ook in het echt zien.
I Am Georgina S02 (vrijdag 24/03, Netflix) Documentaire over het leven van influencer (ze heeft bijna 50 miljoen volgers op Instagram) en model Georgina Rodriguez, die tevens een relatie heeft met voetballer Cristiano Ronaldo.
Up Here (vrijdag 24/03, Disney+) Komische serie met muziek van het duo achter Frozen , over een ontluikende liefde in New York aan het einde van de jaren negentig. Mae Whitman ( Parenthood , Good Girls ) speelt de hoofdrol.
Perfect Addiction (vrijdag 24/03, Amazon Prime Video) Romantische actiefilm over een bokstrainer die ontdekt dat haar vriend, een succesvol bokser, vreemdgaat. Als wraak besluit ze de concurrent van haar vriend te trainen.
Without Sin (zaterdag 25/03, NPO 2) Britse thrillerserie over een vrouw (Vicky McClure uit Line of Duty ) wier leven compleet instortte na de moord op haar dochter. Dan zoekt ze de dader op in de gevangenis. Bekijk de trailer.
Trom (zaterdag 25/03, NPO 3) Misdaadserie afkomstig van de Faeröer-eilanden. Journalist Hannis Martinsson (Ulrich Thomsen) onderzoekt de dood van zijn dochter, die opkwam voor de rechten van walvissen. Bekijk de trailer.
Succession S04 (maandag 27/03, HBO Max) Familiedrama over het nalatenschap van de grote baas (Brian Cox) van een mediaconglomeraat die zijn bedrijf nu wil verkopen aan een Scandinavische techgigant. Bekijk de trailer.
Mae Martin: SAP (dinsdag 28/03, Netflix) Stand-up-special van de uit Canada afkomstige maar in Londen gevestigde komiek Mae Martin. Martin is tevens op Netflix te zien in twee seizoenen van haar komedieserie Feel Good.
Luizenmoeder – De Film (dinsdag 28/03, Netflix) Filmvervolg op de televisieserie over de perikelen op en rond basisschool De Klimop. Na het plotse wegvallen van directeur Anton moet juf Ank orde scheppen. Bekijk de trailer.
Unseen (woensdag 29/03, Netflix) Zuid-Afrikaanse misdaadserie over een schoonmaakster die de verdwijning van haar net uit de gevangenis vrijgelaten echtgenoot onderzoekt en dan stuit op een stel criminelen. Bekijk de trailer.
Wellmania (woensdag 29/03, Netflix) Komische serie uit Australië over een erg chaotische foodblogger (Celeste Barber) die door kan breken in Amerika maar daarvoor wel eerst wat gezonder moet gaan leven. Bekijk de trailer.
Emergency NYC (woensdag 29/03, Netflix) Documentaireserie over de werkzaamheden van de medische hulpdiensten in New York. De werknemers proberen hun enorm hectische baan te combineren met hun persoonlijke levens.
The Big Door Prize (woensdag 29/03, Apple TV+) Komedieserie met Chris O’Dowd ( The IT Crowd ) over een machine die aan iedereen zijn ware potentie kan onthullen, waarna veel mensen hun leven nog eens goed evalueren.
Unstable (donderdag 30/03, Netflix) Komedieserie over een excentriek genie (Rob Lowe) die mentaal in dreigt te storten. Zijn zoon (John Owen Lowe, de zoon van Rob) probeert hem er weer bovenop te helpen. Bekijk de trailer.
Riverdale S07 (donderdag 30/03, Netflix) Tienerdramaserie over de perikelen in Riverdale, waarbij de stad nu een tijdsprong terug naar 1955 heeft gemaakt. Laatste seizoen en weer wekelijks te zien op Netflix. Bekijk de trailer.
Zee van tijd (donderdag 30/03, Netflix) Dramafilm over een koppel (Reinout Scholten van Aschat en Sallie Harmsen) dat na een tragedie voorgoed uit elkaar drijft, maar elkaar veertig jaar later weer tegenkomt. Bekijk de trailer.
From Me to You (donderdag 30/03, Netflix) Romantische dramaserie uit Japan over een sombere vrouw die moeite heeft om erbij te horen. Ze wordt benaderd door een klasgenoot die haar leven een positieve wending geeft.
Big Mäck: Gangsters and Gold (donderdag 30/03, Netflix) Duitse documentaire over het leven van Donald Stellwag, die negen jaar onterecht vastzat en na zijn vrijlating opnieuw bij een opvallende strafzaak betrokken werd.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!