de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Uncorked, Suits, No Offence, Ozark en meer

  •  
26-03-2020
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Suits
Woensdag komen alle seizoenen van het door Dan Harmon (Rick and Morty) bedachte Community naar Netflix.
Ozark S03 (vrijdag 27/03, Netflix) Duistere dramaserie waarin het casino van Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laurey Linney) nu een groot succes is, maar Wendy hun imperium nog veel verder uit wil breiden. Lees de recensie.
Car Masters: Rust to Riches S02 (vrijdag 27/03, Netflix) Realityshow over de werknemers van Gotham Garage. Ze renoveren oude auto’s en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk zelf een auto te bouwen en die te verkopen.
The Decline (vrijdag 27/03, Netflix) Canadese thrillerfilm over een groep ‘survivalists’ op een afgelegen trainingskamp. Na een ongeluk ontstaat er onderlinge verdeeldheid, waarna er een echte strijd op leven en dood losbarst.
Uncorked (vrijdag 27/03, Netflix) Dramafilm over een jongen die erg graag sommelier wil worden, terwijl zijn vader juist wil dat hij het familierestaurant overneemt. Van de maker van de HBO-serie Insecure. Bekijk de trailer.
Mark of the Devil (vrijdag 27/03, Netflix) Mexicaanse horrorfilm waarin twee zussen een duistere kracht loslaten wanneer ze een oud boek openen. Een priester die worstelt met zijn eigen demonen blijkt hun enige redding.
Ladies Up (vrijdag 27/03, Netflix) Na stand-up specials van vooral Amerikaanse komieken zet Netflix nu aanstormend talent uit India in de schijnwerpers. Vier nog jonge, vrouwelijke komieken mogen het podium betreden.
Maska (vrijdag 27/03, Netflix) Indiase dramafilm over een jonge man die een groot acteur wil worden. Hij overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang wordt gerund door zijn familie op te geven. Lees de recensie.
Trixie Mattel: Moving Parts (vrijdag 27/03, Netflix) Documentaire over het leven en de carrière van dragqueen Trixie Mattel. Ze praat over de bitterzoete realiteit die gepaard gaat met haar succes en haar zangcarrière.
El dia menos Pensado (vrijdag 27/03, Netflix) Spaanse documentaireserie over de perikelen van de profwielrenners van Team Movistar. Ze doen er alles aan om te winnen, maar krijgen te maken met controverses en ruzies.
No Offence S03 (vrijdag 27/03, NPO Plus) Komische dramaserie over een politie-eenheid in een slechte wijk in Manchester, die op eigenzinnige wijze misdaden oplost. Vanaf 3 april ook wekelijks op NPO 2. Bekijk de trailer.
Be Our Chef (vrijdag 27/03, Disney) Competitief kookprogramma waarin vijf families de opdracht krijgen om door Disney-figuren geïnspireerde gerechten klaar te maken. Angela Kinsey (The Office) is de presentatrice.
Making the Cut (vrijdag 27/03, Amazon) Realityshow waarin twaalf ontwerpers gevolgd worden tijdens een fashion competitie. Wekelijkse afleveringen, gepresenteerd door model Heidi Klum en mode-expert Tim Gunn.
Suits S07B (zaterdag 28/03, Netflix) Laatste zes afleveringen van het zevende seizoen van de advocatenserie. Er wordt nu afscheid genomen van acteurs Patrick J. Adams (Mike) en Meghan Markle (Rachel). Bekijk de trailer.
Itaewon Class (zaterdag 28/03, Netflix) Koreaanse dramaserie die zich afspeelt in Seoul. Een ex-gevangene en zijn vrienden proberen een nieuwe eetgelegenheid op te richten, maar ze lopen tegen verschillende problemen aan.
H3L S02 (maandag 30/03, Videoland) Tienerdrama over de scholieren in een probleemklas op een middelbare school. De klas waarin elke dag wel wat gebeurt vormt een nachtmerrie voor veel van de docenten. Lees hier meer.
Coachella: 20 Years in the Desert (dinsdag 31/03, YouTube) Het beroemde muziekfestival dat nu twintig jaar bestaat is het onderwerp van een nieuwe documentaire, met bijdragen van artiesten die er door de jaren heen optraden.
Community (woensdag 01/04, Netflix) Komische serie van de maker van Rick and Morty, waarin een geschorste advocaat (Joel McHale) terug naar school moet en een bijzondere band opbouwt met zijn studiegroep. Lees hier meer.
Nailed It! S04 (woensdag 01/04, Netflix) Komisch bakprogramma waarin amateurbakkers allerlei culinaire kunstwerken moeten nabootsen. Fortune Feimster, Matt Walsh en Adam Scott behoren tot de gastjury. Bekijk de trailer.
Sunderland ‘Till I Die S02 (woensdag 01/04, Netflix) Documentaireserie over de Engelse voetbalclub Sunderland. Het eerste seizoen volgde ze in het jaar dat ze degradeerden, en dit seizoen proberen ze opnieuw te promoveren.
The Iliza Shlesinger Sketch Show (woensdag 01/04, Netflix) Komische serie vol sketches van en met Iliza Shlesinger, bekend van haar stand-up specials en haar rolletje in de Netflix-actiefilm Spenser Confidential. Bekijk de trailer.
David Batra: Elefanten I Rummet (woensdag 01/04, Netflix) Stand-up special van de uit Zweden afkomstige komiek David Batra, die praat over de vooroordelen en valkuilen binnen zijn huwelijk met politica Anna Kinberg.
How to Fix a Drug Scandal (woensdag 01/04, Netflix) Documentaireserie over de misdaden van twee chemici in een drugslab die het rechtssysteem beschadigden en invloed hadden op advocaten, ambtenaren en gevangenen.
Curb Your Enthusiasm S10 (woensdag 01/04, Ziggo) Komische serie met Larry David (de medebedenker van Seinfeld en de inspiratie voor George Costanza) die een aangedikte versie van zichzelf speelt. Bekijk de trailer.
Hillary (donderdag 02/04, NPO Plus) Vierdelige documentaireserie over presidentsvrouw, senator, staatssecretaris en presidentskandidaat Hillary Clinton. Ook wekelijks te volgen op NPO 2 en NPO Start. Bekijk de trailer.
Asian Provocateur (donderdag 02/04, NPO Plus) BBC-serie van Romesh Ranganathan. Op verzoek van zijn moeder reist de komiek af naar Sri Lanka, waar hij meer moet leren over de cultuur en religie van zijn voorouders.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!