Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: The Victim, Star Trek: Discovery, The Big Sick en meer

  •  
15-10-2020
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
The Victim
Daarnaast kun je vanaf komende donderdag op Netflix kijken naar het tweede seizoen van The Alienist.
Star Trek: Discovery S03 (vrijdag 16/10, Netflix) Vanaf vandaag elke week een aflevering van het derde seizoen, waarin de crew van de Discovery na een tijdsprong van 930 jaar in een verre toekomst is beland. Lees de recensie.
The Trial of the Chicago 7 (vrijdag 16/10, Netflix) Historische dramafilm van Aaron Sorkin (The West Wing), over de gerechtelijke nasleep van een uit de hand gelopen protest tegen de Vietnamoorlog in 1968. Lees de recensie.
Grand Army (vrijdag 16/10, Netflix) Dramaserie over vijf scholieren die overeind proberen te blijven in de chaos op een grote middelbare school in Brooklyn. Een van de vijf maakt een traumatisch voorval mee. Lees de recensie.
Someone Has to Die (vrijdag 16/10, Netflix) Thrillerserie die zich afspeelt in het Spanje van de jaren vijftig. Een jonge man keert samen met een mysterieuze balletdanser vanuit Mexico terug naar zijn thuisland. Bekijk de trailer.
La Révolution (vrijdag 16/10, Netflix) Franse dramaserie die echte geschiedenis combineert met fictieve horror: aan het einde van de 18 e eeuw duikt een ziekte op die de adel ertoe aanzet om burgers te vermoorden. Bekijk de trailer.
Dream Home Makeover (vrijdag 16/10, Netflix) Realityserie waarin gezinnen zoeken naar het perfecte huis dat bij hun eigen unieke stijl past. Shea en Syd McGee van McGee Studios proberen al deze dromen te verwezenlijken.
Thin Ice (vrijdag 16/10, NPO Plus) Thrillerserie uit Zweden over het mogelijke stopzetten van olieboringen op Groenland, waarmee het milieu beschermd zou worden. Binnenkort ook wekelijks te zien op NPO 2. Lees de recensie.
The Big Sick (vrijdag 16/10, NPO 3) Romantische film over een Pakistaans-Amerikaanse komiek (Kumail Nanjiani) die nadat zijn vriendin (Zoe Kazan) erg ziek wordt volop te maken krijgt met diens schoonouders. Lees de recensie.
Clouds (vrijdag 16/10, Disney) Muzikale dramafilm over een jonge muzikant die erg ziek is en nog maar zes maanden te leven heeft. Hij werkt hard aan zijn eerste album, maar wil ook genoeg tijd vrijhouden voor vrienden en familie.
Meet the Chimps (vrijdag 16/10, Disney) Zesdelige natuurdocumentaire over een reservaat in de Amerikaanse staat Louisiana waar meer dan 300 chimpansees leven. Jane Lynch (Glee) voorziet de bijzondere beelden van commentaar.
The Victim (zaterdag 17/10, NPO 2) Britse dramaserie over een moeder (Kelly Macdonald) die nog altijd rouwt om de dood van haar vermoorde kind. Dan wordt ze plots geconfronteerd met de weer vrijgelaten dader. Lees de recensie.
Vliegende Hollanders (zondag 18/10, NPO Plus) Dramaserie over de opkomst van de luchtvaart, met Fedja van Huêt van Anthony Fokker en Daan  Schuurmans als Albert Plesman. Ook wekelijks op NPO 1 en NPO Start. Bekijk de trailer.
Unsolved Mysteries S02 (maandag 19/10, Netflix) Zes nieuwe afleveringen van de doorstart van de beroemde documentaireserie over onverklaarbare mysteries. Met onder meer geesten in Japan en een vreemd sterfgeval in Oslo.
Brothers & Sisters (maandag 19/10, Videoland) Familiedrama waarin de dood van de grote patriarch een aantal geheimen aan het licht brengt. Een van de hoofdrollen is voor Sally Field, die tevens een Emmy won. Lees hier meer.
PEN15 S02 (dinsdag 20/10, Ziggo) Komische serie over twee vriendinnen die zich staande proberen te houden op de middelbare school. De tieners worden gespeeld door twee dertigers die de serie zelf bedachten. Bekijk de trailer.
Rebecca (woensdag 21/10, Netflix) Romantische horrorfilm waarin een jonge vrouw (Lily James uit Downton Abbey) plotseling geconfronteerd wordt met de overleden vrouw van haar echtgenoot (Armie Hammer). Bekijk de trailer.
My Next Guest Needs No Introduction S03 (woensdag 21/10, Netflix) Talkshow van de nu 73-jarige presentator David Letterman, die hier Robert Downey Jr., Dave Chappelle, Lizzo en Kim Kardashian interviewt. Bekijk de trailer.
Brave Blue World (woensdag 21/10, Netflix) Documentaire over potentiële mogelijkheden voor duurzaam watergebruik, waarbij de nieuwste innovaties van over de hele wereld aan bod komen. Je hoort Liam Neeson als vertelstem.
The Alienist S02 (donderdag 22/10, Netflix) In het tweede seizoen van de misdaadserie, met als subtitel Angel of Darkness, gaan Laszlo Kreizler (Daniel Brühl) en zijn collega’s op zoek naar een verdwenen meisje. Bekijk de trailer.
You Me Her S05 (donderdag 22/10, Netflix) Komische serie over een doorsnee koppel met een weinig opwindend huwelijk. Nadat er een callgirl in het spel komt ontstaat er een vreemd soort driehoeksverhouding. Lees hier meer.
Cadaver (donderdag 22/10, Netflix) Noorse horrorfilm over een post-apocalyptische wereld waarin mensen tijdens een hongersnood massaal afkomen op een dinershow in een raar hotel. Ze betalen er met meer dan enkel entreegeld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!