Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: The Snow Girl, The Guilty, You People en meer

  •  
26-01-2023
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
You People
Verder is vanaf komende donderdag het filmvervolg op de serie Klem te zien in de bioscoop.
Foto credit: Parrish Lewis / Netflix
The Snow Girl (vrijdag 27/01, Netflix) Spaanse misdaadserie over de verdwijning van een jong meisje tijdens een kerstviering. Een journaliste (Milena Smit uit The Girl in the Mirror ) bijt zich in de zaak vast. Lees de recensie.
Lockwood & Co. (vrijdag 27/01, Netflix) Bovennatuurlijke coming-of-age-serie waarin een jonge vrouw gaat werken bij een bedrijf dat op geesten jaagt. Afkomstig van de maker van de film van Attack the Block. Bekijk de trailer.
You People (vrijdag 27/01, Netflix) Komische film van Kenya Barris en Jonah Hill, waarin een ‘culture clash’ ontstaat als Ezra (Hill) kennismaakt met de ouders (Eddie Murphy en Nia Long) van zijn grote liefde. Lees de recensie.
Kings of Jo’Burg S02 (vrijdag 27/01, Netflix) Thrillerserie uit Zuid-Afrika over twee broers die de baas zijn in de onderwereld van Johannesburg. Een familievloek en een gecompliceerd web van verraad dreigt ze ten val te brengen.
The Guilty (vrijdag 27/01, NPO 3) Deense thrillerfilm over een politieagent die telefoontjes aanneemt bij de alarmcentrale. Hij krijgt een vrouw aan de lijn die ontvoerd lijkt te zijn en er start een race tegen de klok. Lees de recensie.
Bureau Dupin (vrijdag 27/01, Videoland) Vierdelige documentairereeks over een initiatief waarbij reguliere burgers met verschillende achtergronden hun kennis en expertises inzetten om vastgelopen 'cold cases' op te lossen.
Shotgun Wedding (vrijdag 27/01, Amazon Prime Video) Romkom-variant op de film Die Hard : tijdens hun trouwfeest moet een koppel (Jennifer Lopez en Josh Duhamel) afrekenen met een groep gijzelnemers. Bekijk de trailer.
Shrinking (vrijdag 27/01, Apple TV+) Komische serie van de makers van Ted Lasso , over een psychiater in rouw (Jason Segel) die besluit te kiezen voor een radicaal andere manier om zijn patiënten te behandelen. Lees de recensie.
Viewpoint (zaterdag 28/01, Canvas) Britse misdaadserie over de plotse verdwijning van een lerares. In de woning van haar overbuurvrouw zetten agenten een observatiepost op om haar partner in de gaten te houden. Lees hier meer.
Mayor of Kingstown S02 (maandag 30/01, SkyShowtime) Misdaadserie van de maker van Yellowstone en met Jeremy Renner in de hoofdrol, over een stadje waar het gevangeniswezen een enorm grote industrie is. Bekijk de trailer.
Cunk on Earth (dinsdag 31/01, Netflix) Komische mockumentary met Diane Morgan ( After Life ) als een semi-journaliste die allerlei experts ondervraagt over belangrijke gebeurtenissen en de vooruitgang van de mensheid als geheel.
Pamela, a love story (dinsdag 31/01, Netflix) Documentaire over het leven en de carrière van Pamela Anderson, die door haar rol in Baywatch (en door het lekken van een sekstape) wereldwijd beroemd werd. Bekijk de trailer.
Gunther’s Millions (woensdag 01/02, Netflix) Documentaire over een hond die in de jaren negentig miljoenen geërfd zou hebben van een rijke vrouw. Haar excentrieke baas leidde een luxe leven en had een sekte-achtige aanhang.
Girls5eva (woensdag 01/02, Netflix) Muzikale komedie van de makers van Unbreakable Kimmy Schmidt , over een vergeten meidengroepje (met Sara Bareilles en Busy Philipps) dat een comeback wil maken. Bekijk de trailer.
I Will Be Your Bloom (woensdag 01/02, Netflix) Muzikale dramaserie uit Japan over een lerares die toezichthouder wordt van een studentenhuis. Daar woont een weinig succesvolle boyband die ze wil helpen door te breken.
Black Panther: Wakanda Forever (woensdag 01/02, Disney+) Vervolg op de Marvel-film waarin de personages rouwen om de dood van hun koning, terwijl ze te maken krijgen met een dreiging uit de oceaan. Lees de recensie.
Freeridge (donderdag 02/02, Netflix) Komische dramaserie die dient als spin-off van On My Block. Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken als een vreemde oude doos ineens onheil in hun levens lijkt te brengen.
Normal People (donderdag 02/02, NPO Plus)  Britse dramaserie over de liefdesrelatie tussen twee jongeren die afkomstig zijn uit totaal verschillende milieus. Lenny Abrahamson ( Room ) was een van de regisseurs. Lees de recensie.
Klem (donderdag 02/02, bioscoop) Filmvervolg op de gelijknamige serie waarin Hugo (Barry Atsma) nu in Italië op bezoek gaat bij Marius (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan) en in de problemen belandt. Bekijk de trailer.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!