Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: The Rain, Fleabag, Informer, Nailed It! en meer

  •  
16-05-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Informer
In de loop van de komende week verschijnen ook nog The Enemy Within (Ziggo) met Jennifer Carpenter, en de complete dramaserie Mistresses (Ziggo en Videoland).
The Rain S02 (vandaag 17/05, Netflix) Deense dramaserie waarin een mysterieus virus bijna de gehele bevolking van Scandinavië heeft uitgeroeid. Een groep jonge overlevenden gaat op zoek naar antwoorden. Bekijk de trailer.
Nailed It! S03 (vandaag 17/05, Netflix) Komisch bakprogramma waarin kandidaten allerlei eetbare meesterwerken namaken, maar telkens hilarische misbaksels afleveren. Comédienne Nicole Byer presenteert. Bekijk de trailer.
It's Bruno (vandaag 17/05, Netflix) Absurde komedieserie over een man uit Brooklyn. Hij vult zijn dagen met de verzorging van zijn trouwe viervoeter Bruno en zorgt dat iedereen het keffertje met alle respect behandeld.
1994 (vandaag 17/05, Netflix) Documentaireserie over de politieke toestand in Mexico anno 1994, het jaar waarin presidentskandidaat Luis Donaldo Colosio werd doodgeschoten en ook het Bevrijdingsleger in opstand kwam.
Morir para contar (vandaag 17/05, Netflix) Documentaire van de Spaanse Hernán Zin, die in 2012 getraumatiseerd raakte door een ongeluk. Nu interviewt hij andere oorlogsjournalisten over de impact van hun heftige werk.
See You Yesterday (vandaag 17/05, Netflix) Sciencefictionfilm over twee tieners die samen terug in de tijd reizen, in de hoop een tragedie te voorkomen. Oscarwinnaar Spike Lee is één van de producenten. Bekijk de trailer.
White Gold S02 (vandaag 17/05, Netflix) Britse komedieserie die zich afspeelt in het Essex van de jaren tachtig. Een arrogante verkoper en zijn team gaan gewetenloos te werk. Van één van de schrijvers van The Inbetweeners.
Fleabag S02 (vandaag 17/05, Amazon) Komisch drama van Phoebe Waller-Bridge, die zelf de hoofdrol speelt als een losbandige vrouw met een heleboel emotionele bagage. Ze komt in contact met een priester. Lees de recensie.
Informer (zaterdag 18/05, NPO) Misdaadserie over een jongen met Pakistaanse roots, die wordt gedwongen te werken voor een antiterreureenheid in Londen. Wekelijks op NPO 3 en in zijn geheel op NPO Start Plus. Bekijk de trailer.
En de kijktips voor na het weekend....
The Enemy Within (maandag 20/05, Ziggo) Thrillerserie over een landverrader (Jennifer Carpenter, bekend als de zus van Dexter), die uit de gevangenis wordt gehaald om te helpen met de jacht op een terrorist. Bekijk de trailer.
Mistresses (maandag 20/05, Ziggo en Videoland) Dramaserie van één van de schrijvers van Gossip Girl, over vier vriendinnen die lief en leed met elkaar delen. Vier seizoenen in totaal, bij Ziggo en bij Videoland. Bekijk de trailer.
Wanda Sykes: Not Normal (dinsdag 21/05, Netflix) Stand-up special van Wanda Sykes, die ooit een Emmy won als schrijver voor The Chris Rock Show. De comédienne heeft het in haar special onder meer over politiek en racisme.
A Tale of Two Kitchens (woensdag 22/05, Netflix) Korte documentaire over kok Gabriela Camara, een culinaire ster in Mexico-Stad, die een tweede restaurant - met vergelijkbaar eten en dezelfde cultuur - opende in San Francisco.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!