Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: The Gray Man, Annika, Rap Sh!t en meer

  •  
21-07-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Annika
Daarnaast verschijnt komende donderdag ook het filmvervolg op De Luizenmoeder bij Netflix.
Foto credit: The Black Camel Picture Company & A3MI
The Gray Man (vrijdag 22/07, Netflix) Peperdure actiefilm van de regisseurs van Avengers: Endgame , waarin CIA-veteraan Ryan Gosling wordt opgejaagd door een oud-collega (Chris ‘Captain America’ Evans). Lees de recensie.
Blown Away S03 (vrijdag 22/07, Netflix) Competitieve realityshow uit Canada waarin een aantal glasblazers de strijd met elkaar aangaan. Tijdens het maken van hun kunstwerken kan een foute beweging alles helemaal ruïneren.
Anything’s Possible (vrijdag 22/07, Amazon Prime Video) Coming-of-age-film over een jonge trans vrouw die zich door het leven op de middelbare school navigeert. Regiedebuut van acteur Billy Porter ( Pose ). Lees de recensie.
Rap Sh!t (vrijdag 22/07, HBO Max) Komische serie van producent Issa Rae ( Insecure ) over twee van elkaar vervreemde vriendinnen uit Miami die opnieuw herenigen en het proberen te maken in de hiphopscene. Lees de recensie.
Trying S03 (vrijdag 22/07, Apple TV+) Britse komedieserie over een stel (Esther Smith en Rafe Spall) dat geen kinderen kan krijgen en probeert te adopteren. In de derde reeks draagt het koppel de zorg over twee jonge kinderen.
Alchemy of Souls (zaterdag 23/07, Netflix) Zuid-Koreaanse fantasyserie over een machtige tovenares die in het lichaam van een blinde vrouw zit. Op een dag ontmoet ze een man uit een prestigieuze familie die haar hulp nodig heeft.
Annika (zaterdag 23/07, NPO 2) Britse misdaadserie over een rechercheur (Nicola Walker uit Unforgotten ) die werkt bij het marinekorps in Glasgow. Haar eerste zaak betreft een moord gepleegd met een harpoen. Bekijk de trailer.
Downton Abbey (maandag 25/07, HBO Max) Historische dramaserie over de perikelen van de welgestelde familie Crawley (met Hugh Bonneville en Elizabeth McGovern) en de mensen die op hun landgoed werken. Lees hier meer.
Di4ries (dinsdag 26/07, Netflix) Italiaanse tienerserie over de bijna 13-jarige Pietro, die zich door zijn middelbareschooltijd heen navigeert, waarbij prille liefdes, plezier met vrienden en de strijd met rivalen een hele grote rol spelen.
Street Food: USA (dinsdag 26/07, Netflix) Documentaireserie over de (mensen achter de) lekkerste hapjes die gewoon op straat te koop zijn. Na edities over Azië en Latijns-Amerika is het ditmaal de beurt aan de Verenigde Staten.
Dream Home Makeover S03 (woensdag 27/07, Netflix) Realityshow waarin de architecten Shea en Syd McGee met hun bedrijf mensen helpen hun droom met betrekking tot een unieke verbouwing van hun huis te verwezenlijken.
Car Masters: Rust to Riches S04 (woensdag 27/07, Netflix) Realityserie over het personeel van Gotham Garage, die telkens auto’s en trucks renoveren om deze vervolgens in te ruilen en uiteindelijk zelf een bijzondere auto te bouwen.
Rebelde S02 (woensdag 27/07, Netflix) Mexicaanse coming-of-age-serie die zich afspeelt op een elite middelbare school. Een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, bedreigt de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.
Pipa (woensdag 27/07, Netflix) Argentijnse misdaadfilm over een oud-agente die inmiddels naar een afgelegen stadje is verhuisd. Wanneer er op haar land een lijk wordt gevonden raakt ze toch opnieuw verwikkeld in een mysterie.
The Most Hated Man on the Internet (woensdag 27/07, Netflix) Documentaire over een vrouw wier foto’s belanden op een wraakporno-website. Haar moeder onderneemt een online kruistocht om de oprichter ervan te stoppen.
For Heaven’s Sake (woensdag 27/07, Ziggo Movies & Series) Komische documentaireserie over de opnieuw geopende zaak rond Harold Heaven, die in de jaren dertig verdween uit zijn afgelegen hutje ergens in Ontario in Canada.
Under the Banner of Heaven (woensdag 27/07, Disney+) Op feiten gebaseerde dramaserie over een dubbele moord in een mormoonse gemeenschap in de jaren tachtig. Andrew Garfield speelt een lokale detective. Bekijk de trailer.
Light & Magic (woensdag 27/07, Disney+) Zesdelige documentaire van Lawrence Kasdan ( Silverado ) over Industrial Light & Magic, het bedrijf achter de special effects in blockbusters als Star Wars , Jurassic Park en Indiana Jones.
Luizenmoeder – De Film (donderdag 28/07, Netflix) Filmvervolg op de televisieserie over de perikelen op en rond basisschool De Klimop. Na het plotse wegvallen van directeur Anton moet juf Ank orde scheppen. Bekijk de trailer.
Keep Breathing (donderdag 28/07, Netflix) Thrillerserie over een vrouw (Melissa Barrera uit de recente Scream -film) die met een privévliegtuigje crasht in de Canadese wildernis en daar moet zien te overleven. Bekijk de trailer.
Another Self (donderdag 28/07, Netflix) Romantische dramaserie uit Turkije waarin drie vriendinnen in een badplaats arriveren, waar ze in contact komen met hun spirituele zelf en geconfronteerd worden met eerdere trauma’s.
A Cut Above (donderdag 28/07, Netflix) Komische film uit Brazilië over een toegewijde zoon zich ontpopt als de coolste kapper bij hem in de buurt, wanneer de lokale kapsalon van zijn moeder op het punt staat failliet te gaan.
Exit S02 (donderdag 28/07, NPO 3) Noorse tragikomedie over vier vrienden die werkzaam zijn in de financiële sector van Stockholm. Door al het geld dat ze verdienen houden ze er een decadente levensstijl op na. Lees hier meer.
Pretty Little Liars: Original Sin (donderdag 28/07, HBO Max) Opvolger van Pretty Little Liars waarin iemand een groep tieners (en hun ouders) wil laten boeten voor hun zonden. Van de bedenker van Riverdale. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!