Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: The Girl in the Mirror, Echoes, Kleo en veel meer

  •  
18-08-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Echoes
Na het weekend volgen House of the Dragon (HBO Max) en het slotseizoen van The Walking Dead (Netflix).
The Girl in the Mirror (vrijdag 19/08, Netflix) Bovennatuurlijke thrillerserie uit Spanje, van de scenarist van The Impossible , waarin een vrouw vreemde dingen ervaart nadat ze een dodelijk ongeluk overleeft. Lees de recensie.
Kleo (vrijdag 19/08, Netflix) Duitse thrillerserie waarin een eigenzinnige spionne (denk aan Villanelle uit Killing Eve ) die ooit door haar eigen mensen werd opgesloten na de val van de muur ineens weer vrijkomt. Lees de recensie.
Echoes (vrijdag 19/08, Netflix) Thrillerserie van de bedenker van 13 Reasons Why , waarin twee identieke zussen (Michelle Monaghan) samen een perfect dubbelleven leiden, totdat een van hen spoorloos verdwijnt. Lees de recensie.
The Next 365 Days (vrijdag 19/08, Netflix) Laatste deel in de filmtrilogie die omschreven werd als het Poolse antwoord op Fifty Shades of Grey , over de relatie tussen een maffioso en een ooit keurige zakenvrouw. Bekijk de trailer.
The Cuphead Show S02 (vrijdag 19/08, Netflix) Animatieserie in de stijl van de cartoons die Disney maakte in hun gouden tijdperk, over een beker en een mok die allerlei avonturen meemaken in een soort tijdloos luilekkerland.
Hotel Portofino (vrijdag 19/08, NPO 2) Historische dramaserie over een welgestelde vrouw (Natascha McElhone) die in de jaren twintig een hotel runt aan de Italiaanse Riviera, waar ze veeleisende gasten ontvangt. Lees de recensie.
Billie vs. Benjamin (vrijdag 19/08, Amazon Prime Video) Vlaams komediedrama over de onwaarschijnlijke relatie tussen ‘linkse trut’ Billie en ‘rechtste zak’ Benjamin, die hun liefde voor hun vrienden verborgen willen houden.
Making the Cut S03 (vrijdag 19/08, Amazon Prime Video) Realityshow waarin ontwerpers gevolgd worden tijdens een fashion competitie om het grote nieuwe modemerk te vinden. Tim Gunn en Heidi Klum zijn de presentatoren.
Bad Sisters (vrijdag 19/08, Apple TV+) Ierse remake van de Vlaamse tragikomedie Clan , over zeer hechte zussen die elkaar altijd beschermen, zelfs wanneer een van hen een moord lijkt te hebben gepleegd. Bekijk de trailer.
Fullmetal Alchemist: The Revenge of Scar (zaterdag 20/08, Netflix) Film gebaseerd op de Japanse sciencefiction-franchise. De broers treffen hun sterkste tegenstander tot nu toe: een moordenaar met een litteken op zijn hoofd.
The Walking Dead S11 (maandag 22/08, Netflix) Het slotseizoen van de zombieserie werd opgedeeld in drie delen van elk acht afleveringen. Het eerste deel, tevens te zien op Disney+, verschijnt ook op Netflix. Bekijk de trailer.
House of the Dragon (maandag 22/08, HBO Max) Prequel op Game of Thrones waarin een interne machtsstrijd zorgt voor verdeling binnen huis Targaryen, die dankzij hun grote draken de baas zijn in Westeros. Bekijk de trailer.
Chad and JT go Deep (dinsdag 23/08, Netflix) Komische serie met de verborgen camera, waarin ‘best bro’s’ en activisten Chad en JT samen de straat op gaan om van de wereld een veel betere plek te maken. Bekijk de trailer.
Untold: The Rise and Fall of AND1 (dinsdag 23/08, Netflix) Documentaire over het merk AND1, dat geïnspireerd werd door streetball in New York en vrij onbekende basketballers tot internationale iconen wist te transformeren.
Lost Ollie (woensdag 24/08, Netflix) Fantasyserie van de producenten van Stranger Things , over een verloren knuffelbeest (Jonathan Groff) dat een erg gevaarlijke reis onderneemt om te herenigen met zijn eigenaar. Bekijk de trailer.
Mo (woensdag 24/08, Netflix) Semi-biografische komedieserie van Mohammed Amer: de komiek speelt een Palestijnse vluchteling die samen met zijn familie is neergestreken in de hoofdstad van de staat Texas. Bekijk de trailer.
Onder Vuur (woensdag 24/08, Netflix) Vlaamse dramaserie over een brandweerkazerne in Oostende, waar de nieuwe luitenante (Lien De Graeve) moeite heeft met het implementeren van de beoogde veranderingen. Bekijk de trailer.
Running with the Devil: The Wild World of John McAfee (woensdag 24/08, Netflix) Documentaire over techpionier John McAfee, die in verschillende landen van misdaden verdacht werd en dood gevonden werd in zijn cel.
Queer Eye: Brasil (woensdag 24/08, Netflix) Braziliaanse versie van het programma over de Fab Five, waarin hun Zuid-Amerikaanse equivalenten de levens van de meest uiteenlopende mensen op een positieve manier willen veranderen.
Selling the OC (woensdag 24/08, Netflix) Spin-off van de realityshow Selling Sunset , over makelaars van de Oppenheim Group die met hun connecties luxelevens verkopen aan de rijke elite. Deze editie speelt zich af in Newport Beach.
Outsiders (woensdag 24/08, Ziggo Movies & Series) Dramaserie over een familie die zich heeft afgezonderd in het Appalachia-gebergte, waar ze hun eigen wereld hebben gecreëerd. David Morse speelt de patriarch. Bekijk de trailer.
That’s Amor (donderdag 25/08, Netflix) Romantische komediefilm waarin Sofia (Riley Dandy) op dezelfde dag zowel haar vriend als haar baan verliest. Het tij lijkt weer te keren als ze een aantrekkelijke Spaanse chef-kok ontmoet.
El caso Cassez-Vallarta: Una novela criminal (donderdag 25/08, Netflix) Documentaire over Florence Cassez, een Franse vrouw die in Mexico veroordeeld werd tot zestig jaar cel, omdat ze tot een bende kidnappers zou behoren.
History 101 S02 (donderdag 25/08, Netflix) Documentaire met korte geschiedenislessen over verschillende onderwerpen, met wetenschappelijke doorbraken en sociale bewegingen, voorzien van archiefbeelden plus infographics.
Katrina Babies (donderdag 25/08, HBO Max) Documentaire over de nasleep van de ramp rond orkaan Katrina (onlangs ook het onderwerp van de serie Five Days at Memorial ) en de grote impact hiervan op de jeugd in New Orleans.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!