de Lagarde

Kijktips voor het weekend: The Club, White Sands, Finch, Big Mouth en meer

  •    •  
04-11-2021
  •  
leestijd 6 minuten
  •  
Finch
Daarnaast verschijnt vandaag ook het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico op Netflix.
Narcos: Mexico S03 (vrijdag 05/11, Netflix) Derde en laatste seizoen van het vervolg op het drugsdrama Narcos. Met Félix Gallardo achter de tralies barst er opnieuw een oorlog los in de Mexicaanse onderwereld. Bekijk de trailer.
The Unlikely Murderer (vrijdag 05/11, Netflix) Zweedse misdaadserie geïnspireerd door de moord op premier Olof Palme in 1986. De waarschijnlijke moordenaar werd echter nooit voor het misdrijf veroordeeld. Bekijk de trailer.
Glória (vrijdag 05/11, Netflix) Door feiten geïnspireerde spionageserie uit Portugal die zich afspeelt in de jaren zestig. Een door de KGB gerekruteerde man moet een missie uitvoeren in het kleine plaatsje Glória. Bekijk de trailer.
The Club (vrijdag 05/11, Netflix) Turkse dramaserie die zich afspeelt in het Istanboel van de jaren vijftig. Een moeder met een verleden werkt nu in een nachtclub, om zo de dochter die ze niet kon opvoeden alsnog te kunnen helpen.
Where Is Marta? (vrijdag 05/11, Netflix) Documentaireserie over de vermissing van de tiener Marta del Castillo, destijds groot nieuws in Spanje. De betrokkenen doen een boekje open over de nog altijd niet opgeloste verdwijning.
Big Mouth S05 (vrijdag 05/11, Netflix) Komische animatieserie voor volwassenen waarin de pubers nu de liefde ontdekken. Als die liefde niet wordt beantwoord kunnen hun gevoelens echter heel snel omslaan. Bekijk de trailer.
Meenakshi Sundareshwar (vrijdag 05/11, Netflix) Romantische komediefilm uit India over twee geliefden die door hun werk gedwongen worden tot een langeafstandsrelatie. Ondanks al het gedoe zien ze er ook de humor van in.
Love Hard (vrijdag 05/11, Netflix) Romantische komedie met Nina Dobrev uit The Vampire Diaries. Ze speelt een vrouw die erg ver reist om haar online-date te ontmoeten, maar dan ziet dat hij iemand anders is. Lees de recensie.
We Couldn’t Become Adults (vrijdag 05/11, Netflix) Japanse dramafilm over een veertiger die herinneringen ophaalt aan de relaties en vriendschappen die hij had in de jaren negentig en zich afvraagt wat daar nog van over is.
Zero to Hero (vrijdag 05/11, Netflix) Biografische dramafilm uit China over So Wa-wai, de eerste atleet uit Hongkong die records brak op de Paralympische Spelen. De hechte relatie met zijn moeder is daarbij enorm belangrijk.
Yara (vrijdag 05/11, Netflix) Door feiten geïnspireerde dramafilm uit Italië. Een aanklager raakt volledig geobsedeerd door de verdwijning van een 13-jarige en gaat vervolgens tot het uiterste om de waarheid te achterhalen.
A Cop Movie (vrijdag 05/11, Netflix) Mexicaanse documentaire die de grens tussen feit en fictie laat vervagen. Aan de hand van ervaringen van twee agenten wordt een beeld geschetst van corruptie bij de Mexicaanse politie.
A Million Little Things S03 (vrijdag 05/11, Videoland) Dramaserie over een stel vrienden in Boston. Ze zien zich genoodzaakt hun relaties te evalueren wanneer een van hen zichzelf van het leven berooft. Lees hier meer.
Gunpowder Milkshake (vrijdag 05/11, Amazon Prime Video) Actiefilm met Karen Gillan als een huurmoordenaar die hulp nodig heeft van haar al even dodelijke moeder (Lena Headey uit Game of Thrones). Lees de recensie.
A Man Named Scott (vrijdag 05/11, Amazon Prime Video) Documentaire over rapper Kid Cudi, die doorbrak met zijn album Man on the Moon: The End of Day. Hij werd voor de film tien jaar lang gevolgd met een camera.
Finch (vrijdag 05/11, Apple TV+) Sciencefictionfilm over een man (Tom Hanks) die samen met zijn hond en een door hem gemaakte robot (Caleb Landry Jones) moet overleven in een uitgestorven wereld. Bekijk de trailer.
Dickinson S03 (vrijdag 05/11, Apple TV+) Historische dramaserie met een komische twist: de naar verluidt teruggetrokken dichteres Emily Dickinson (Hailee Steinfeld) blijkt als tiener toch ook rebelse kant te hebben gehad.
Hello, Jack! The Kindness Show (vrijdag 05/11, Apple TV+) Kinderprogramma van en met Jack McBrayer uit 30 Rock, die als een soort hedendaagse Mr. Rogers probeert om een goed voorbeeld te zijn voor de kleintjes.
Father Christmas is Back (zaterdag 06/11, Netflix)  Komische film met Kelsey Grammer en John Cleese over vier ruziemakende zussen die moeten leren een familie te zijn wanneer hun verdwenen vader opduikt met de kerst.
White Sands (zaterdag 06/11, NPO 3)  Deense misdaadserie over twee agenten die op een eilandje undercover gaan als echtpaar om de moord op een Duitse surfer op te lossen. Ook in zijn geheel op NPO Plus. Lees de recensie.
Arcane (zondag 07/11, Netflix) Animatieserie gebaseerd op de League of Legends-game, over twee iconische League-kampioenen die uit elkaar worden gedreven. Drie weken lang verschijnen er elke week afleveringen.
Swap Shop (dinsdag 09/11, Netflix) Realityshow over radiomakers die de beste deals voor verzamelaars op een rij zetten, tot groot genoegen van mensen met collecties van stripboeken, auto’s, standbeelden en nog veel meer.
Your Life Is a Joke (dinsdag 09/11, Netflix) Duitse komedieshow waarin cabaretier Oliver Polak beroemdheden op zijn eigen manier portretteert: hij brengt eerst een dag met ze door om ze vervolgens keihard aan te pakken.
All Creatures Great and Small S02 (dinsdag 09/11, BBC First) Historisch drama over de jonge dierenarts James Herriot (Nicholas Ralph), die vanuit de grote stad Glasgow naar het kleine Darrowby verkast. Bekijk de trailer.
Gentefied S02 (woensdag 10/11, Netflix) Komisch familiedrama over jonge Amerikanen met Mexicaanse roots in Los Angeles. In het tweede seizoen proberen ze te voorkomen dat hun opa wordt gedeporteerd. Bekijk de trailer.
Passing (woensdag 10/11, Netflix) Dramafilm over een zwarte vrouw (Ruth Negga) die zich in de jaren twintig voordoet als wit. Een van haar oude vriendinnen (Tessa Thompson) koos juist voor de andere weg. Bekijk de trailer.
Animal (woensdag 10/11, Netflix) Natuurserie waarin de meest indrukwekkende dieren op onze planeet met de camera gevolgd worden. De nog nooit eerder vertoonde beelden bevatten zowel grappige als ontroerende momenten.
Wu Tang: An American Saga S02 (woensdag 10/11, Videoland) Muzikale dramaserie over de oprichting van een van de meest legendarische hiphopformaties uit New York, afkomstig van Bobby Diggs (RZA). Bekijk de trailer.
Keeping Faith (woensdag 10/11, Disney+) Misdaadserie uit Wales over een advocate wier man plotseling verdwijnt. Ze komt op het spoor van zijn dubbelleven en ontdekt al snel nog meer verborgen geheimen. Bekijk de trailer.
Bodyguard (woensdag 10/11, BBC First) Thrillerserie over de gespannen relatie tussen een politica (Keeley Hawes) en een bodyguard (Richard Madden), afkomstig van de maker van de misdaadserie Line of Duty. Lees de recensie.
Love Never Lies (donderdag 11/11, Netflix) Spaanse realityserie waarin zes koppels worden onderwerpen aan een leugentest van EyeDetect. Leugens kosten hen vervolgens geld, maar de waarheid levert weer geld en vertrouwen op.
7 Prisoners (donderdag 11/11, Netflix) Braziliaanse dramafilm waarin een tiener probeert te ontsnappen uit handen van een mensenhandelaar. In zijn strijd om te overleven botst hij met zijn eigen morele code. Bekijk de trailer.
Deceit (donderdag 11/11, NPO Plus) Waargebeurde Britse miniserie over een controversiële undercoveroperatie waarmee de politie in 1992 een verdachte in de val probeerde te lokken. Is in het voorjaar van 2022 te zien op NPO 3.
Temple S02 (donderdag 11/11, Videoland) Britse dramaserie over een wanhopige chirurg (Mark Strong) die een illegale kliniek runt in een verlaten metrostation. Carice van Houten is ook in de serie te zien. Bekijk de trailer.
Chucky (donderdag 11/11, Fox) De moordende pop Chucky (opnieuw met de stem van Brad Dourif) maakt zijn debuut in een tv-serie, waarin tevens verschillende gezichten uit de films hun opwachting maken. Bekijk de trailer.
The Many Saints of Newark (donderdag 11/11, bioscoop) Prequelfilm op The Sopranos die zich afspeelt in de jaren zestig. We volgen Dickie Moltisanti en Michael Gandolfini is te zien als jonge Tony Soprano. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!