Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Surface, Uncoupled, Silent Witness en meer

  •  
28-07-2022
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
Surface
Daarnaast komt op maandag het derde seizoen van het mysterieuze drama Manifest naar Netflix.
Uncoupled (vrijdag 29/07, Netflix) Komische serie van de maker van Sex and the City en Emily in Paris , waarin een makelaar (Neil Patrick Harris) na gedumpt te zijn door zijn vriend plots weer moet gaan daten. Lees de recensie.
Fanático (vrijdag 29/07, Netflix) Muzikale dramaserie uit Spanje waarin een hele grote fan de persoonlijkheid van zijn favoriete artiest probeert aan te nemen. Hij ontdekt vervolgens dat het leven van een superster gecompliceerd is.
Masaba Masaba S02 (vrijdag 29/07, Netflix) Luchtige dramaserie uit India over de levens en carrières van Neena Gupta en haar dochter Masaba. De modieuze iconen uit Bollywood spelen in de serie fictieve versies van zichzelf.
Rebel Cheer Squad: A Get Even Series (vrijdag 29/07, Netflix) Spin-off van de tienerserie Get Even , waarin drie cheerleaders op een chique privéschool de handen ineen slaan om een stoffig anti-pest-clubje nieuw leven in te blazen.
Purple Hearts (vrijdag 29/07, Netflix) Romantische dramafilm waarin een singer-songwriter (Sofia Carson) vanwege voornamelijk financiële redenen trouwt met een marinier, waarna hun relatie steeds serieuzer wordt. Lees de recensie.
The Entitled (vrijdag 29/07, Netflix) Romantische komediefilm uit de Filipijnen waarin een vrouw ontdekt dat haar van haar vervreemde vader een hotelmagnaat is, waarna ze met hulp van een advocaat een chiquer leven wil leiden.
Silent Witness S24 (vrijdag 29/07, NPO 1) Brits misdaaddrama waarin Emilia Fox als dr. Nikki Alexander misdrijven onderzoekt. In de eerste aflevering wordt er na een gevangenisrel een lijk in de vriezer gevonden. Lees de recensie.
Paper Girls (vrijdag 29/07, Amazon Prime Video) Sciencefictionserie over jonge vrouwen die tijdens hun werk als krantenbezorgers betrokken raken bij een strijd tussen tijdreizigers en ook zelf naar de toekomst getransporteerd worden.
Surface (vrijdag 29/07, Apple TV+) Thrillerserie waarin een vrouw (Gugu Mbatha-Raw) na een zelfmoordpoging haar leven weer op de rails moet zien te krijgen. Ze probeert alles wat er in de aanloop gebeurde goed op een rijtje te zetten.
Smother S02 (zondag 31/07, BBC First) Ierse thrillerserie waarin de dood van de patriarch grote gevolgen heeft voor zijn vrouw (Dervla Kirwan) en haar kinderen. De familie krijgt nu opnieuw een schok te verwerken. Bekijk de trailer.
We Hunt Together (maandag 31/07, BBC First) Britse misdaadserie waarin twee vreemden samen aan het moorden slaan en twee detectives een onderzoek starten. Ook in zijn geheel te zien bij Ziggo Movies & Series. Bekijk de trailer.
Manifest S03 (maandag 01/08, Netflix) Mysterieuze dramaserie over de passagiers van een vlucht die bij aankomst in New York te horen krijgen dat ze vijf jaar vermist zijn geweest en tevens vreemde visioenen ervaren. Bekijk de trailer.
Cafe Minamdang (maandag 01/08, Netflix) Koreaanse misdaadserie over een bedrijf dat de diensten van een zogenaamd alwetende sjamaan aanbiedt. Een lokale rechercheur vertrouwt het allemaal niet en bijt zich vast in de zaak.
Nurses S02 (maandag 01/08, Videoland) Canadese dramaserie over de verpleegkundigen op de eerste hulp in een ziekenhuis in Toronto. Ze wijden hun levens aan het helpen van anderen, maar kampen ook met hun eigen problemen.
Traces (maandag 01/08, Ziggo Movies & Series) Britse Misdaadserie waarin een vrouw die geplaagd wordt door de moord op haar moeder gaat werken bij het Scottish Institute of Forensic Science and Anatomy. Lees de recensie.
Silent Witness S20 (maandag 01/08, Ziggo Movies & Series) Britse misdaadserie over een team van pathologen (met onder anderen Emilia Fox) dat met hulp van 'stille getuigen' in het mortuarium misdaden oplost. Lees de recensie.
Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse (dinsdag 02/08, Netflix) Netflix-special van de Colombiaanse komiek Ricardo Quevedo, die grappen maakt over absurde situaties waarin het geduld van de mens ontzettend getest wordt.
Odds (dinsdag 02/08, Videoland) Nederlandse misdaadserie over een opvallend duo (Tygo Gernandt en Willem Voogd) dat door een rechercheur (Hannah Hoekstra) wordt ingeschakeld om te helpen met bepaalde zaken. Lees hier meer.
Good Morning, Verônica S02 (woensdag 03/08, Netflix) Braziliaanse misdaadserie waarin een onderschatte agente jacht maakt op een datingsite-crimineel. Ze ontdekt een man en een vrouw met een geheim omtrent een samenzwering.
Clusterf**k: Woodstock ‘99 (woensdag 03/08, Netflix) Documentaireserie over de revival van Woodstock in 1999: waar het originele muziekfestival in het teken stond van vrede, liep de nieuwe editie uit op heel veel rellen en geweld.
Buba (woensdag 03/08, Netflix) Komische misdaadfilm uit Duitsland, waarin een oplichter uit een klein dorpje zich samen met zijn manipulatieve broer aansluit bij de Albanese maffia, waarna zijn obsessie hilarische vormen aanneemt.
Don’t Blame Karma (woensdag 03/08, Netflix) Mexicaanse komediefilm waarin een oude liefde van modeontwerpster Sara zich verlooft met haar jongere zus. Is dit pech of is er een andere reden voor alle tegenslag in haar leven?
Code Black (woensdag 03/08, Disney+) Ziekenhuisdrama dat zich afspeelt op een drukke spoedeisende hulp in Chicago, waar de artsen (met onder andere Marcia Gay Harden) meer patiënten krijgen dan ze eigenlijk aankunnen.
Wu Tang: An American Saga S02 (woensdag 03/08, Disney+) Muzikale dramaserie over het ontstaan van het New Yorkse hiphopcollectief The Wu Tang Clan, gezien door de ogen van oprichter Bobby Diggs, oftewel The RZA.
Lady Tamara (donderdag 04/07, Netflix) Spaanse realityserie over het glamoureuze leven van de bekende socialite Tamara Falco. Ze probeert haar leven in de spotlights te combineren met haar ontspanning en haar beroemde familie.
Wedding Season (donderdag 04/07, Netflix) Romantische komediefilm over een man en een vrouw met Indiase roots die in goed overleg een neprelatie starten om zo van het gezeur van hun ouders af te komen. Bekijk de trailer.
Bergerac (donderdag 04/07, Videoland) Britse misdaadserie uit de jaren tachtig met John Nettles uit Midsomer Murders als Jim Bergerac, een geplaagde detective die werkzaam is op een eiland aan de Franse kust. Lees hier meer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!