Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Suburra, The Mandalorian en nog veel meer

  •  
29-10-2020
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Suburra S03
Vanaf vandaag kun je tevens op Amazon kijken naar een nieuwe serie met Nick Frost en Simon Pegg.
Suburra S03 (vrijdag 30/10, Netflix) Italiaanse misdaadserie die dient als een prequel op de gelijknamige film van Stefano Sollima (Gomorra) uit 2015, over een machtsstrijd in de onderwereld van Rome. Bekijk de trailer.
Somebody Feed Phil S04 (vrijdag 30/10, Netflix) Documentaireserie van Phil Rosenthal, bij het grote publiek bekend als de bedenker van Everybody Loves Raymond, die de wereld over reist op zoek naar het lekkerste eten.
Rogue City (vrijdag 30/10, Netflix) Franse misdaadfilm over een eerlijke agent in Marseille, die het doelwit wordt van zowel corrupte collega’s als rivaliserende straatbendes. Hij doet er alles aan om zijn team te beschermen.
His House (vrijdag 30/10, Netflix) Horrorfilm over een jong stel dat vanuit Zuid-Sudan is gevlucht naar Engeland. Ze denken alle ellende te zijn ontvlucht, maar iets duisters blijkt hen acherna te zijn gereisd. Lees de recensie.
The Day of the Lord (vrijdag 30/10, Netflix) Mexicaanse horrorfilm waarin een voormalige priester opnieuw de duisternis in wordt getrokken, wanneer een goede vriend hem smeekt om zijn bezeten dochter te hulp te schieten.
Kaali Khuhi (vrijdag 30/10, Netflix) Horrorfilm uit India over een door een rusteloze geest vervloekt dorp, waar talloze babymeisjes het leven laten. Het lot van het plaatsje blijkt in de handen te liggen van een 10-jarig meisje.
The Florida Project (vrijdag 30/10, NPO 3) Lichtvoetige dramafilm over een 6-jarig meisje (Brooklynn Prince, die nu een eigen serie heeft bij Apple), die met haar bijna dakloze moeder in een motel vertoeft. Lees de recensie.
Truth Seekers (vrijdag 30/10, Amazon) Komische variant op The X-Files waarin een groep amateurs paranormale verschijnselen onderzoekt. Nick Frost speelt de hoofdrol en ook Simon Pegg is af en toe te zien. Lees de recensie.
The Mandalorian S02 (vrijdag 30/10, Disney) Star Wars-serie van Jon Favreau (Iron Man) waarin een premiejager (Pedro Pascal) een onbekend groen wezentje (‘baby Yoda’) moet zien af te leveren bij de Jedi. Bekijk de trailer.
Can You Hear Me? S02 (zondag 01/11, Netflix) Komische dramaserie uit Canada over de levens van drie vriendinnen in een achterstandswijk. Ze proberen om te gaan met hun slechte omstandigheden en vreemde families.
No One Killed Jessica (zondag 01/11, Netflix) Biografische thrillerfilm over de moord op model Jessica Lall, die in een restaurant in New Delhi werd doodgeschoten, en de pogingen om de dader achter tralies te krijgen.
Criminal Minds (maandag 02/11, Videoland) Criminal Minds draait om een eenheid van de FBI die zich specialiseert in de psyche van misdadigers. De eerste veertien seizoenen keren nu weer terug bij Videoland. Lees hier meer.
Record of Youth (dinsdag 03/11, Netflix) Romantische dramaserie uit Zuid-Korea over twee acteurs en een visagiste. Ze banen zich ieder op hun eigen manier door een wereld waarin hun afkomst belangrijker is dan hun dromen.
Mother (dinsdag 03/11, Netflix) Japanse dramafilm over een moeder die zich bedreigd voelt wanneer haar kind begint op te bloeien en zich ontworstelt aan haar verwrongen controle. Het gezin stevent daarna af op een tragedie.
Felix Lobrecht: Hype (dinsdag 03/11, Netflix) Stand-up special van de Duitse komiek Felix Lobrecht, die zijn pijlen met zwarte humor richt op de overbeleefde cultuur, raar gelach en de onhandigheid van een net lopende baby.
Liar S02 (dinsdag 03/11, Videoland) Thrillerserie van de makers van The Missing waarin een gerespecteerde chirurg (Ioan Gruffudd) door een lerares (Joanne Froggatt) beschuldigd wordt van verkrachting. Bekijk de trailer.
Love and Anarchy (woensdag 04/11, Netflix) Komische dramaserie uit Zweden waarin een getrouwde consulente en een IT-er een flirterig spel spelen dat de maatschappelijke normen tart en zorgt voor de nodige zelfreflectie.
Paranormal (donderdag 05/11, Netflix) Bovennatuurlijke thrillerserie die afkomstig is uit het Midden-Oosten. Een sceptische hematoloog maakt vreemde dingen mee en wordt zo een expert op het gebied van het paranormale.
Carmel: Who Killed Maria Marta? (donderdag 05/11, Netflix) Argentijnse documentaire over een vrouw die dood wordt gevonden in bad. Haar man denkt aan een ongeluk, maar de autopsie duidt op een heel ander verhaal.
Operation Christmas Drop (donderdag 05/11, Netflix) Romantische kerstfilm over een erg strikte politieke assistente die valt voor een gulle luchtmachtpiloot. Zijn superieuren willen de kersttraditie van de luchtmacht schrappen.
The Spongebob Movie: Sponge on the Run (donderdag 05/11, Netflix) Voor de bioscoop bedoelde animatiefilm die toch rechtstreeks naar Netflix komt. Spongebob en Patrick gaan op een avontuur om Gary the Snail te redden.
Dollface (donderdag 05/11, Ziggo) Komische serie met Kat Dennings (Two Broke Girls) als een vrouw die nadat ze door haar vriend wordt gedumpt het leven met haar oude vriendinnen opnieuw wil oppakken. Bekijk de trailer.
Next (donderdag 05/11, Fox) De oud-directeur van een groot tech-bedrijf (John Slattery uit Mad Men) moet een op hol geslagen IA-programma stoppen. Vanaf morgen tevens wekelijks online te zien bij Ziggo. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!