Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Stranger Things, The Terminal List en meer

  •  
30-06-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Pistol
Verder verschijnt woensdag Pistol, een televisiedrama over de opkomst van de Britse punkband The Sex Pistols bij Disney+.
Stranger Things S04B (vrijdag 01/07, Netflix) Het slotstuk van het vierde seizoen van sciencefictionreeks over een groep jongeren uit Hawkins, Indiana bestaat uit slechts twee afleveringen. Maar die duren gezamenlijk naar verluidt wel bijna vier uur. Bekijk de trailer.
New Amsterdam S04 (vrijdag 01/07, Videoland) Ziekenhuisdrama over een arts die de directeur wordt van een van Amerika’s oudste medische instellingen in New York City. In het vierde seizoen veroorzaakt een pyromaan een ravage. Bekijk de trailer.
The Terminal List (vrijdag 01/07 Amazon Prime Video) Actiethriller met Chris Pratt die een navy seal speelt die de enige overlevende is na een bloederige missie. Al snel komt de militair erachter dat kwade krachten het ook op hem hebben gemunt. The Terminal List
The Princess (vrijdag 01/07, Disney+) Actiekomedie met fantasy-elementen die draait om een prinses (Joey King) die op een dag wordt uitgehuwelijkt aan een psychopaat. Wanneer ze weigert belandt ze in een afgelegen toren waar ze op wraak zint. Bekijk de trailer.
Het A-woord (zaterdag 02/07, Videoland) Nederlandse dramaserie, die in 2020 al werd uitgezonden door de NPO. Gaat om een 6-jarige jongen met autisme en zijn ouders die het leven van hun zoon zo gewoon mogelijk willen laten verlopen. Bekijk de trailer.
The Art of Incarceration (zondag 03/07, Netflix) Australische documentaire probeert te begrijpen waarom de oorspronkelijke bewoners van het land zo oververtegenwoordigd zijn in de gevangenissen. Bekijk de trailer.
A Million Little Things S04 (maandag 04/07, Videoland) Amerikaanse coming of age-reeks waarin een groep vrienden verder probeert te gaan met hun leven nadat een van hen zelfmoord heeft gepleegd. Bekijk de trailer.
Guilty Party (woensdag 06/07, Ziggo Movies & Series) Zwarte komediereeks waarin actrice Kate Beckinsale een journalist speelt met een dubieuze reputatie die haar focus verlegt naar een gedetineerde vrouw die beweert ten onrechte te zijn veroordeeld voor de moord op haar man. Bekijk de trailer.
The Tourist (woensdag 06/07, NPO) In Australië gesitueerde dramatische thriller met de Noord-Ierse acteur Jamie Dornan ( Belfast ) als een man die gewond raakt bij een auto-ongeluk in de wildernis en zich nadien niets meer kan herinneren. Totdat hij gedwongen wordt zijn identiteit te reconstrueren. Bekijk de trailer.
Time (woensdag 06/07, NPO) Brits drama over de relatie tussen een gevangene (Sean Bean uit Game of Thrones ) en een gevangenisbewaarder (Stephen Graham, The Irishman ) die gaandeweg leidt tot grote en gevaarlijke dilemma’s. Bekijk de trailer.
King of Stonks (woensdag 06/07, Netflix) Duitse dramedy over een overambitieus genie dat zich door te liegen en te bedriegen omhoog probeert te werken in de financiële wereld. Gelijkenissen met Wolf of Wall Street dienen zich aan.
Hello, Goodbye and Everything in Between (woensdag 06/07, Netflix) Coming of age-drama over twee tieners die hebben afgesproken dat als ze naar de universiteit gaan ze hun relatie zullen verbreken. Of is de liefde tussen de twee intussen onoverwinnelijk geworden? Bekijk de trailer.
Control Z S02 (woensdag 06/07, Netflix) Mexicaanse tienerthriller draait om een hacker die op een high school alle geheimen van de scholieren openbaart. De introverte Sofía (Ana Valeria Becerril) besluit vervolgens om de identiteit van de dader te achterhalen. Bekijk de trailer.
Girl in the Picture (woensdag 06/07, Netflix) Documentaire over een vrouw die jaren geleden dood aan de kant van de weg wordt gevonden. Ze laat een zoon achter en een man meldt zich die haar echtgenoot beweert te zijn. Van de maker van Abducted in Plain Sight (Netflix). Bekijk de trailer.
Pistol (woensdag 06/07, Disney+) Zesdelige dramatisering van de opkomst van de Britse punkband The Sex Pistols, gefilmd vanuit het perspectief van gitarist Steve Jones, op wiens boek de serie gebaseerd is. Geregisseerd door Danny Boyle ( Slumdog Millionaire ). Bekijk de trailer.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!