Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Stranger Things, Sophie Cross en Obi-Wan Kenobi

  •  
26-05-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Obi-Wan Kenobi
Opvallend weinig vod-releases de komende dagen, maar met Stranger Things wel een grote Netflix-titel.
Stranger Things S04 (vrijdag 27/05, Netflix) Eerste deel van het slotseizoen van het drama waarin kinderen te maken krijgen met een bovennatuurlijke bedreiging. Het tweede deel van het seizoen verschijnt op 1 juli. Lees de recensie.
Obi-Wan Kenobi (vrijdag 27/05, Disney+) Star Wars-serie waarin de Jedi-meester Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) een jonge Luke Skywalker in de gaten houdt en meegesleurd wordt in weer een volgend avontuur. Bekijk de trailer.
Carpool Karaoke: The Series (vrijdag 27/05, Apple TV+) Voor de pandemie werden vier niet gebruikte afleveringen van Carpool Karaoke geschoten (met onder meer Maya Rudolph) die nu alsnog gratis beschikbaar worden gesteld.
Sophie Cross (zaterdag 28/05, NPO 3) Franse misdaadserie over een oud-advocate die nu voor de politie werkt en worstelt met het gemis van haar verdwenen zoontje. De hele serie is tevens al te zien op NPO Plus. Lees de recensie.
James Bond (maandag 30/05, Amazon Prime Video) Alle James Bond-films (inclusief de laatste film met Daniel Craig No Time to Die ) zijn vanaf maandag - overigens wel tijdelijk - te zien bij Amazon Prime Video. Bekijk de top 10.
Norm Macdonald: Nothing Special (maandag 30/05, Netflix) Laatste special van de vorig jaar overleden komiek Norm Macdonald ( SNL ), die in verband met de covid-restricties helaas wel opgenomen moest worden in zijn huiskamer.
The Tower (dinsdag 31/05, HBO Max) Britse misdaadserie met Gemma Whelan ( Game of Thrones ) als anti-corruptie-officier Sarah Collins, die de dood van een detective die van een flatgebouw stortte onderzoekt. Bekijk de trailer.
Sharp Objects (woensdag 01/06, Canvas) Misdaadserie van de schrijfster van Gone Girl en de regisseur van Big Little Lies , over een geplaagde journaliste (Amy Adams) die terugkeert naar de plek waar ze opgroeide. Lees de recensie.
Hudson & Rex S04 (woensdag 01/06, Fox) Canadese politieserie gebaseerd op Commissaris Rex. Agent Charlie Hudson (John Reardon) en zijn trouwe viervoeter Rex onderzoeken een aantal moorden langs de kustlijn. Lees hier meer.
Flatbush Misdemeanors (woensdag 01/06, Ziggo Movies & Series L en XL) Komische serie over twee levenslange vrienden (Kevin Iso en Dan Perlman) die erg moeten wennen aan hun nieuwe omgeving in Flatbush, Brooklyn, NY.
Aquitted (woensdag 01/06, Ziggo Movies & Series) Noorse dramaserie over een zakenman die veroordeeld werd voor moord maar daarna alsnog werd vrijgesproken. Na twintig jaar in Azië keert hij terug naar Noorwegen. Bekijk de trailer.
Borgen – Power & Glory (donderdag 02/06, Netflix) Vervolg op de Deense dramaserie met Sidse Babett Knudsen als Birgitte Nyborg. Ze komt als minister terecht in een machtsstrijd om olie dat onder Groenland zit. Bekijk de trailer.
Ten Minste Houdbaar Tot (donderdag 02/06, NPO 1) Komische dramaserie van de makers van De Luizenmoeder , waarin Anna (Ricky Koole) nu de kinderen uit huis zijn klaar is voor de volgende fase in haar leven. Bekijk de trailer.
Trigger Point (donderdag 02/06, NPO Plus) Misdaadserie geproduceerd door de bedenker van Line of Duty , waarin een ex-militair (Vicky McClure) bommen onschadelijk maakt voor de politie. Vanaf 4 mei ook op tv. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!