de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Star Trek: Lower Decks, Suits en The White Tiger

  •  
21-01-2021
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Suits S08
Op dinsdag gaat het tweede seizoen van Snowpiercer bij Netflix van start met wekelijkse afleveringen.
Fate: The Winx Saga (vrijdag 22/01, Netflix) Bovennatuurlijk tienerdrama over tieners die hun buitengewone krachten willen perfectioneren. Op hun kostschool leren ze ook om te gaan met liefde en rivaliteit. Bekijk de trailer.
Busted! S03 (vrijdag 22/01, Netflix) Mysterieuze realityshow uit Zuid-Korea, waarbij elke aflevering een zevental speurneuzen volgt. Ze lossen verschillende raadsels op om informatie te vergaren over het geheime ‘project D’.
Blown Away S02 (vrijdag 22/01, Netflix) Competitieve realityshow uit Canada over de kunst van het glasblazen. Tien meesterglasblazers voeren proeven uit om kans te maken op een prijs van 60.000 dollar en de kampioenstitel.
The White Tiger (vrijdag 22/01, Netflix) Dramafilm uit India over een ambitieuze chauffeur die werkt voor een rijke familie. Hij gebruikt al zijn verstand en sluwheid om een succesvolle ondernemer te worden. Lees de recensie.
So My Grandma’s a Lesbian (vrijdag 22/01, Netflix) Romantische komediefilm uit Spanje over twee oudere vrouwen die uit de kast komen en trouwen. Dit leidt tot chaos en brengt de verloving van een kleindochter in gevaar.
Jurassic World: Camp Cretaceous S02 (vrijdag 22/01, Netflix) Animatieserie gebaseerd op de populaire filmreeks. Zes jongeren nemen deel aan een kamp op een met dinosaurussen gevuld eiland vol gevaar. Bekijk de trailer.
Star Trek: Lower Decks (vrijdag 22/01, Amazon Prime Video) Komische animatieserie van een van de schrijvers van Rick and Morty, over de bemanning van een vrij onbelangrijk ruimteschip van Starfleet. Bekijk de trailer.
Losing Alice (vrijdag 22/01, Apple TV+) Psychologische thrillerserie uit Israël, waarin de 48-jarige filmmaker Alice zich irrelevant voelt, en compleet geobsedeerd raakt door de 24-jarige scenariste Sophie. Lees de recensie.
Suits S08 (zaterdag 23/01, Netflix) Dramaserie over de perikelen op een advocatenkantoor, met Gabriel Macht als de gewiekste Harvey Specter. Laatste zes afleveringen van het achtste en een na laatste seizoen. Lees hier meer.
Euphoria: F*ck Anyone Who’s Not A Sea Blob (maandag 25/01, Ziggo Movies & Series) Tweede speciale aflevering van het tienerdrama. Na eerder Rue (Zendaya) staat ditmaal Jules (Hunter Schafer) centraal. Bekijk de trailer.
Snowpiercer S02 (dinsdag 26/01, Netflix) Dystopische dramaserie gebaseerd op de film van Bong Joon-ho, over een enorme trein die door een bevroren wereld raast. Met dit seizoen een hoofdrol voor Sean Bean. Bekijk de trailer.
Penguin Bloom (woensdag 27/01, Netflix) Door feiten geïnspireerde dramafilm waarin een vrouw (Naomi Watts) na een ongeluk niet meer kan lopen. Andrew Lincoln uit The Walking Dead is haar echtgenoot. Bekijk de trailer.
Bonding S02 (woensdag 27/01, Netflix) Komische serie waarin een studente in haar vrije tijd geld bijverdient als dominatrix en hulp krijgt van een oud-klasgenoot. De afleveringen duren ongeveer vijftien minuten. Bekijk de trailer.
50M2 (woensdag 27/01, Netflix) Misdaadserie uit Turkije over een huurmoordenaar die zijn opdrachtgever verraadt en moet schuilen in een naaiatelier. Hij wordt aangezien voor de zoon van de eigenaar en neemt diens identiteit aan.
June & Kopi (donderdag 28/01, Netflix) Indonesische familiefilm over een jong gezin dat een zwerfhond in huis haalt. De al bij de familie in huis wonende pitbull helpt haar meteen om te wennen aan haar nieuwe liefdevolle thuis.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!