Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Sky Rojo, The Falcon and the Winter Soldier, Line of Duty en meer

  •  
18-03-2021
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Line of Duty S06
Woensdag gaat seizoen drie van Oogappels, ook wekelijks online vooruit te kijken, van start op tv.
Sky Rojo (vrijdag 19/03, Netflix) Spaanse pulpserie van de maker van La Casa de Papel en Vis a Vis waarin drie jonge vrouwen wegvluchten van het bordeel waar ze werken, iets waar hun pooier niet blij mee is. Lees de recensie.
Country Comfort (vrijdag 19/03, Netflix) Muzikale sitcom van een van de schrijvers van The Nanny, over een aspirant-zangeres (Katharine McPhee) die als kinderoppas gaat werken voor een stoere cowboy. Lees de recensie.
Formula 1: Drive to Survive S03 (vrijdag 19/03, Netflix) Documentaireserie over de gang van zaken achter de schermen bij de autosport, met aandacht voor de coureurs, de teambazen en de impact van corona. Bekijk de trailer.
One Small Problem (vrijdag 19/03, Netflix) Komische film uit Mexico over een vader die zijn droomvrouw ontmoet. Zij heeft echter een hekel aan kinderen en dus stelt zijn dochtertje voor om te doen alsof papa haar broer is.
The Yin Yang Master (vrijdag 19/03, Netflix) Aziatische fantasyfilm over een ruzie tussen verschillende koninkrijken. De Ying Yang-meester Qing Ming en een in ongenade gevallen lijfwacht bestrijden een demonische kracht.
The Falcon and the Winter Soldier (vrijdag 19/03, Disney+) Marvel-serie waarin Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Sam Wilson (Anthony Mackie) een kibbelend duo vormen dat de wereld probeert te redden. Lees de recensie.
Calls (vrijdag 19/03, Apple TV+) Experimentele serie waarin met geluid, tekst en visuele audiogolven mysterieuze telefoongespreken aan de kijker voorgelegd worden. Fede Álvarez (Don’t Breathe) is de maker van de afleveringen.
Love, Marriage & Divorce (zondag 21/03, Netflix) Dramaserie uit Zuid-Korea over een stel succesvolle vrouwen die voor een radioprogramma werken. Ze stuiten echter op problemen in hun huwelijken en zien hun wereld instorten.
Line of Duty S06 (zondag 21/03, BBC One) Misdaadserie over een speciale eenheid met als taak het blootleggen van corruptie binnen de politie. Kelly Macdonald (Trainspotting) vertolkt deze keer de grote gastrol. Bekijk de trailer.
Loyiso Gola: Unlearning (dinsdag 23/03, Netflix) Stand-up special van de Zuid-Afrikaanse komiek Loyiso Gola, die praat over onderwerpen als ras, identiteit en politiek en een grap op school die een enorm gênante afloop kende.
Who Killed Sara? (woensdag 24/03, Netflix) Mexicaanse misdaadserie over een man die de moord op zijn eigen zuster in de schoenen kreeg geschoven. Hij is vastbesloten zijn onschuld te bewijzen en de echte dader op te sporen.
Seaspiracy (woensdag 24/03, Netflix) Documentaire waarin een filmmaker met een passie voor de oceanen laat zien hoeveel schade wij mensen onder water aanrichten. Hij weet daarbij verontrustend veel corruptie bloot te leggen.
Oogappels S03 (woensdag 24/03, NPO 1) Dramaserie over normale gezinnen met kinderen, waarbij zowel de ouders als hun zoons en dochters niet perfect zijn. Tevens wekelijks vooruit te kijken op NPO Plus. Lees hier meer.
Caught by a Wave (donderdag 25/03, Netflix) Italiaanse dramafilm waarin twee tieners op zeilkamp een romance bleven. De werkelijkheid dringt echter plots door wanneer een harde waarheid hen tot een beslissing dwingt.
Dota: Dragon’s Blood (donderdag 25/03, Netflix) Animatieserie die werd gebaseerd op een videogame. Een getroebleerde maar dappere drakenridder moet zijn drakenkracht gebruiken om een demon een halt toe te roepen.
Shtisel S03 (donderdag 25/03, Netflix) Israëlische dramaserie over een erg orthodoxe Joodse gemeenschap (met bijvoorbeeld geen internet) in Jeruzalem. Het breken met bepaalde normen zorgt regelmatig voor aardig wat chaos.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!