Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Sintonia, Cable Girls en GLOW

  •  
08-08-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
GLOW S03 poster
Daarnaast kun je op NPO Start Plus alvast kijken naar het Zweedse drama The Inner Circle, en gaat na het weekend Succession weer van start bij Ziggo Movies & Series.
GLOW S03 (vrijdag 09/08, Netflix) De worsteldames reizen naar Las Vegas om een aantal live optredens te geven. Ze worden door Geena Davis geboekt voor shows in het Fan-Tan Hotel and Casino. Bekijk de trailer.
Sintonia (vrijdag 09/08, Netflix) Braziliaanse coming-of-age-serie over drie vrienden die samen opgroeiden in de sloppenwijken van São Paulo en inmiddels allemaal zo hun eigen dromen najagen. Bekijk de trailer.
Cable Girls S04 (vrijdag 09/08, Netflix) Spaanse dramaserie over vriendinnen die eind jaren twintig in Madrid aan de slag gaan als telefonistes. Hun hechte vriendschap wordt echer op de proef gesteld. Lees de recensie.
The Family (vrijdag 09/08, Netflix) Controversiële documentaireserie over The Family: een geheimzinnige groep met conservatieve christenen die veel invloed hebben in Washington en grote ambities koesteren.
The Inbestigators (vrijdag 09/08, Netflix) Australische kinderserie voor de hele familie. Een viertal schoolkinderen opent een eigen detectivebureau. Ze vloggen over hun avonturen en al snel worden ze vrienden.
Rocko's Modern Life: Static Cling (vrijdag 09/08, Netflix) De animatieserie die in 1996 ten einde kwam komt terug met een eenmalige special, waarin Rocko zich probeert aan te passen aan de 21e eeuw.
Free Meek (vrijdag 09/08, Amazon) Documentaire over de veroordeelde rapper Meek Mill en zijn strijd om vrijspraak. De documentaire legt tevens de tekortkomingen van het rechtsysteem bloot. Lees de recensie.
The Inner Circle (vrijdag 09/08, NPO Start Plus) Zweedse dramaserie naar het boek van politicus Per Schlingmann, over een man die alles op alles zet om de nieuwe premier van het land te kunnen worden.
Succession S02 (maandag 12/08, Ziggo) Dramaserie over de disfunctionele familie van een Rupert Murdoch-achtige mediamagnaat, gespeeld door Brian Cox. Holly Hunter krijgt straks een gastrol. Bekijk de trailer.
Tiffany Haddish Presents: They Ready (dinsdag 13/08, Netflix) Zes korte specials van zes verschillende komieken, die allemaal persoonlijk werden geselecteerd door comédienne Tiffany Haddish (Tuca & Bertie).
Happy Jail (woensdag 14/08, Netflix) Documentaireserie over de Filippijnse gevangenis die bekend werd nadat een dansvideo viral ging. De nieuwe manager was zelf ooit een gevangene en dat zorgt voor kritiek.
Cannon Busters (donderdag 15/08, Netflix) Japanse anime over de onsterfelijke rebel Philly the Kid en zijn transformeerbare roze Cadillac, die met een altijd vrolijke robot op zoek gaan naar een vermiste prins.
Sacred Games S02 (donderdag 15/08, Netflix) Misdaaddrama uit India. Een eerlijke agent wordt door een voortvluchtige bendeleider op het spoor gezet van een samenzwering die de stad Mumbai bedreigt.
Whindersson Nunes: Adulto (donderdag 15/08, Netflix) Stand-up special van Whindersson Nunes. Aan de hand van verhalen en liedjes blikt de Braziliaanse YouTube-ster terug op het begin van zijn carrière.
Een bezeten wereld: Nederland tussen de oorlogen (donderdag 15/08, NPO Start Plus) Zesdelige geschiedenisserie over het turbulente leven in de jaren 20 en de grote angst voor ontsporing in de jaren 30.
Alternative Endings: Six New Ways to Die in America (donderdag 15/08, Ziggo) Zes verhalen over mensen met een terminale ziekte, die allemaal op een onconventionele manier afscheid willen nemen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!