Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Signora Volpe, Chloe, Money Heist: Korea en meer

  •  
23-06-2022
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
82 keer bekeken
  •  
Signora Volpe
Verder verschijnen alle oude Marvel-series van Netflix (zoals Daredevil) komende woensdag op Disney+.
Foto credit: Acorn TV
Money Heist: Korea – Joint Economic Area (vrijdag 24/06, Netflix) Koreaanse versie van de Spaanse heist-serie La Casa de Papel. Acteur Park Hae-soo ( Squid Game) is in de remake te zien als de nieuwe Berlin. Lees de recensie.
Man vs Bee (vrijdag 24/06, Netflix) Komische serie met afleveringen van tien minuten, over een net begonnen huissoppas (Rowan Atkinson uit Mr. Bean en Blackadder ) die door een bij tot waanzin wordt gedreven. Bekijk de trailer.
The Man from Toronto (vrijdag 24/06, Netflix) Komische actiefilm waarin een minkukel (Kevin Hart) verward wordt met een huurmoordenaar (Woody Harrelson), die dat echter niet zo heel erg blijkt te vinden. Lees de recensie.
Glamour Girls (vrijdag 24/06, Netflix) Afrikaanse dramafilm die zich afspeelt in de wereld van de dure escorts. Een groepje vrouwen wil in die wereld een nieuwe start maken, maar een moord en een diefstal brengt alles in gevaar.
Signora Volpe (vrijdag 24/06, BBC First) Britse misdaadserie over een spionne (Emilia Fox uit Silent Witness ) die in Italië een huwelijk bijwoont en uiteindelijk een langere periode blijft om misdrijven op te lossen. Bekijk de trailer.
20th Century Women (vrijdag 24/06, NPO 3) Tragikomedie van Mike Mills ( Beginners ) over een ruimdenkende moeder (Annette Bening) die samen met nog twee andere vrouwen (Elle Fanning en Greta Gerwig) haar zoon opvoedt. Lees de recensie.
Chloe (vrijdag 24/06, Amazon Prime Video) Psychologische thrillerserie over een vrouw die een andere identiteit aanneemt en op onderzoek uitgaat, als haar Instagram-obsessie plots om het leven is gekomen. Lees de recensie.
A Very British Scandal (vrijdag 24/06, Amazon Prime Video) Vervolg op A Very English Scandal met nieuwe hoofdrolspelers (Claire Foy en Paul Bettany), over een zeer tumultueuze scheiding in de high society. Lees de recensie.
Loot (vrijdag 24/06, Apple TV+) Komische serie van twee van de schrijvers van Parks and Recreation , over een vrouw (Maya Rudolph) die na twintig jaar gaat scheiden van haar man en een schikking krijgt van 85 miljard dollar.
McDonald & Dodds S02 (zaterdag 25/06, NPO 2) Misdaadserie over twee detectives in het Britse plaatsje Bath. De première van het tweede seizoen draait om een mogelijke moord aan boord van een heteluchtballon. Lees de recensie.
Westworld S04 (maandag 27/06, HBO Max) Sciencefictionserie gebaseerd op de film van Michael Crichton, over levensechte robots uit een attractiepark die zelfbewust zijn geworden en de mensenwereld betreden. Bekijk de trailer.
Blasted (dinsdag 28/06, Netflix) Komische sciencefictionfilm uit Noorwegen, waarin tijdens een vrijgezellenfeest een buitenaardse invasie plaatsvindt. Twee oude jeugdvrienden, ooit een geweldig lasergame-duo, besluiten in te grijpen.
Cristela Alonzo: Middle Classy (dinsdag 28/06, Netflix) Special van Cristela Alonzo, die ook te zien was bij Ladies Night Live. De Mexicaans-Amerikaanse comédienne grapt onder meer over hoe ze Engels leerde door tv te kijken.
Only Murders in the Building S02 (dinsdag 28/06, Disney+) Komische serie waarin de drie true-crime-podcast-fanaten (Steve Martin, Martin Short en de jongere Selena Gomez) nu zelf verdacht worden van moord. Bekijk de trailer.
Beauty (woensdag 29/06, Netflix) Muzikale dramafilm over een jonge zangeres die twijfelt of ze haar eigen identiteit kan behouden, nadat een platenlabel haar een contract aanbiedt en van haar een ster wil maken. Bekijk de trailer.
The Upshaws S02 (woensdag 29/06, Netflix) Sitcom over het gezin van Bennie Upshaw (Mike Epps) en zijn vrouw Regina (Kim Fields, Tootie in The Facts of Life ). Wanda Sykes geeft gestalte aan zijn sarcastische schoonzus.
Pirate Gold of Adak Island (woensdag 29/06, Netflix) Realityshow over een team dat op jacht gaat naar legendarische piratenschatten. Ze zetten al hun kennis en vaardigheden in om een goudschat op te graven in het barre Alaska.
State of the Union (woensdag 29/06, Canvas) Komische serie van regisseur Stephen Frears en schrijver Nick Hornsby, ook bekend van High Fidelity , over een koppel (Rosamund Pike en Chris O’Dowd) in therapie. Lees hier meer.
Ze Weten Alles Van Je (woensdag 29/06, Videoland) Combinatie tussen documentaire en dramaserie, waarin een journaliste (Charlie Chan Dagelet) op zoek gaat naar de verdwenen cyberexpert Arjen Kamphuis. Bekijk de trailer.
Atlanta S03 (woensdag 29/06, Disney+) Komische dramaserie waarin een schoolverlater (Donald Glover) zich opwerpt als de manager van zijn rappende neef. Dit seizoen begeeft het duo zich tevens in Amsterdam. Bekijk de trailer.
Daredevil (woensdag 29/06, Disney+) Oorspronkelijk van Netflix afkomstige Marvel-serie over Matt Murdock (Charlie Cox), een blinde advocaat die ’s nachts de straten van New York veilig houdt als de gemaskerde held Daredevil.
Jessica Jones (woensdag 29/06, Disney+) Oorspronkelijk van Netflix afkomstige Marvel-serie over een cynische privédetective (Krysten Ritter) met superkrachten die probeert af te rekenen met een oud trauma. Lees een recensie.
Luke Cage (woensdag 29/06, Disney+) Oorspronkelijk van Netflix afkomstige Marvel-serie over een supersterke ex-gedetineerde (Mike Colter) met ook een onpenetreerbare huid, die nu zijn gemeenschap beschermt. Lees een recensie.
Iron Fist (woensdag 29/06, Disney+) Oorspronkelijk van Netflix afkomstige Marvel-serie over een dood gewaand rijkeluiszoontje (Finn Jones), die na jaren te hebben doorgebracht in Azië terugkeert naar de VS. Lees een recensie.
The Defenders (woensdag 29/06, Disney+) Oorspronkelijk van Netflix afkomstige Marvel-serie die dient als een cross-over van de vier bovengenoemde series: de vier superhelden slaan hun handen ineen om New York te beschermen.
The Punisher (woensdag 29/06, Disney+) Oorspronkelijk van Netflix afkomstige Marvel-serie, over een ex-militair (Jon Bernthal) die na de moord op zijn gezin een bloederige strijd uitvecht met de onderwereld. Lees een recensie.
Grantchester S06 (donderdag 30/06, NPO Plus) Britse dramaserie over het partnerschap tussen een agent en een dominee. In de première wordt hun vakantie verstoord door de dood van de eigenaar van de camping. Bekijk de trailer.
That Damn Michael Che (donderdag 30/06, HBO Max) Komische serie met korte sketches en vignetten over het leven in New York, afkomstig van Michael Che, die bekend is als een van de presentatoren van Weekend Update bij SNL.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!