Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Savages, Timmy Failure, Van Helsing en meer

  •  
06-02-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Timmy Failure: Mistakes Were Made
Komende week verschijnt ook de tweede To All the Boys-film op Netflix, evenals Narcos: Mexico S02.
Locke & Key (vrijdag 07/02, Netflix) Serie van de producenten van The Haunting of Hill House. Na de dood van hun vader keren drie kinderen terug naar hun ouderlijk huis waar ze magische sleutels vinden. Lees de recensie.
My Holo Love (vrijdag 07/02, Netflix) Romantische sciencefictionserie uit Korea. Een wat eenzame vrouw vindt onverwacht liefde bij een mensachtig hologram dat is ontworpen om er net zo uit te zien als zijn geniale schepper.
Horse Girl (vrijdag 07/02, Netflix) De sociaal onhandige Sarah (Alison Brie) komt voor een mysterie te staan wanneer haar dromen de realiteit binnen lijken de dringen. Brie schreef ook mee aan het scenario. Bekijk de trailer.
Who Killed Malcolm X? (vrijdag 07/02, Netflix) Documentaireserie over dood van Malcolm X. Decennia na de moord op de Afro-Amerkaanse strijder voor gelijke rechten gaat men op zoek naar de waarheid. Lees de recensie.
Savages (vrijdag 07/02, NPO Start Plus) Franse dramaserie van Rebecca Zlotowski (Grand Central) waarin een moordaanslag op de toekomstige president de relatie tussen twee families onder grote druk zet. Bekijk de trailer.
Timmy Failure: Mistakes Were Made (vrijdag 07/02, Disney) Familiefilm over een jonge detective met veel fantasie, die samen met een ijsbeer misdaden onderzoekt. Van de regisseur van de film Spotlight. Bekijk de trailer.
Mythic Quest: Raven's Banquet (vrijdag 07/02, Apple) De makers van It's Always Sunny in Philadelphia nemen dit keer de wereld van de game-developers op de hak. De hoofdrol is voor Rob McElhenney. Bekijk de trailer.
Van Helsing S04 (zaterdag 08/02, Netflix) Serie over een door vampiers overspoelde wereld met Kelly Overton (True Blood) als Vanessa van Helsing, een afstammeling van de beroemde Abraham van Helsing. Bekijk de trailer.
The Coldest Game (zaterdag 08/02, Netflix) Een geplaagd schaakgenie (Bill Pullman) raakt in de jaren zestig betrokken bij een spionagespel wanneer hij het opneemt tegen een Rus. Ook Lotte Verbeek heeft een rol in de film.
Nancy Drew (zaterdag 08/02, Videoland) Detectiveserie van de bedenkers van Gossip Girl, waarin een 18-jarige Nancy Drew (Kennedy McMann) een mogelijk bovennatuurlijke moord besluit te onderzoeken. Lees de recensie.
Hollands Hoop S03 (zondag 09/02, NPO 3) Nederlandse misdaadserie over de wiethandel van Fokke Augustinus (Marcel Hensema). In het derde en eveneens laatste seizoen krijgt hij concurrentie uit onverwachte hoek.
High Maintenance S04 (maandag 10/02, Ziggo) Voormalige webshow over een wietdealer in New York en zijn uiteenlopende klanten. Elke aflevering portretteert een bepaald persoon of een groep mensen. Lees de recensie.
Road to Roma (dinsdag 11/02, Netflix) Documentaire over het Oscarwinnende Roma. We horen regisseur Alfonso Cuarón vertellen over zijn jeugdherinneringen en de creatieve keuzes die hij maakte tijdens de productie.
To All the Boys P.S. I Still Love You (woensdag 12/02, Netflix) Het vervolg op de volgens Netflix best bekeken film van 2018. Lara Jean is nu samen met Peter, maar dan duikt er nog een 'love interest' op. Bekijk de trailer.
Narcos: Mexico S02 (donderdag 13/02, Netflix) Drugsdrama over een Mexicaans kartel, waarbij dit seizoen Scoot McNairy zijn opwachting maakt als een DEA-agent die het niet erg nauw neemt met de regels. Bekijk de trailer.
Love is Blind (donderdag 13/02, Netflix) Sociaal experiment waarin mannen en vrouwen die op zoek zijn naar liefde zich eerst verloven, en elkaar dan pas ontmoeten. Elke week worden er een aantal nieuwe afleveringen onthuld.
Dragon Quest Your Story (donderdag 13/02, Netflix) Japanse animatiefilm gebaseerd op een computerspel. Luca moet in de voetsporen van zijn vader treden, om zo zijn moeder te redden uit handen van de slechte Ladja.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!