de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Roadkill, Flikken Maastricht, Lupin en meer

  •  
07-01-2021
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Roadkill
Op maandag zie je Ian McShane in het derde seizoen van American Gods bij Amazon Prime Video.
Lupin (vrijdag 08/01, Netflix) Franse misdaadserie waarin Omar Sy (Intouchables) gestalte geeft aan een cynische meesterdief. Hij gaat op zoek naar de waarheid omtrent de verdachte zelfmoord van zijn vader. Lees de recensie.
Inside the World’s Toughest Prisons S05 (vrijdag 08/01, Netflix) Documentaireserie van journalist Raphael Rowe, die zelf ooit onterecht vastzat voor moord. Hij laat zich vrijwillig opsluiten in hele gevaarlijke gevangenissen.
Pretend It’s a City (vrijdag 08/01, Netflix) Documentaireserie waarin Martin Scorsese in gesprek gaat met schijfster Fran Lebowitz. Ze nemen de kijker mee op een zwerftocht door de bij hen zeer bekende wereldstad New York.
Stuck Apart (vrijdag 08/01, Netflix) Komische film uit Turkije over een man midden in een midlifecrisis. Hij probeert troost te zoeken in zijn saaie werk en doet tegenover zijn vrienden en familie alsof hij nergens last van heeft.
The Idhun Chronicles S02 (vrijdag 08/01, Netflix) Animeserie die echter niet afkomstig is uit Japan, maar uit Spanje. Een jongen vecht tegen de moordenaars van zijn ouders en belandt in een wereld vol met wonderen en gevaar.
Flikken Maastricht S15 (vrijdag 08/01, NPO 1) Misdaadserie die zich afspeelt in en rond de hoofdstad van Limburg, met Angela Schijf en Victor Reinier. Op NPO Plus kun je steeds een aflevering vooruit kijken. Lees de recensie.
Onze Straat (vrijdag 08/01, NPO Plus) Dramaserie waarin elke aflevering steeds een nieuw verhaal vertelt, maar alle verhalen mensen volgen die in dezelfde straat wonen. Ook van week tot week te zien op NPO 3. Lees hier meer.
Roadkill (vrijdag 08/01, NPO 2) Politieke dramaserie van de BBC met Hugh Laurie (House) als een schaamteloze minister die achterhaald wordt door een geheim uit zijn verleden. Van de scenarist van The Hours. Bekijk de trailer.
Marvel Studios Legends (vrijdag 08/01, Disney+) Documentaireserie over de verschillende personages in het Marvel Cinematic Universe. De eerste episode draait om Wanda en Vision, die volgende week een eigen tv-serie krijgen.
Dickinson S02 (vrijdag 08/01, Apple TV+) Historische dramaserie met een komische twist: de naar verluidt teruggetrokken dichteres Emily Dickinson (Hailee Steinfeld) blijkt als tiener een rebelse kant te hebben. Bekijk de trailer.
Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy (maandag 11/01, Netflix) Documentaire over de opkomst van crack in de jaren tachtig. Wanneer de nieuwe drug tijdens een recessie plots opduikt zorgt dit voor paniek en vooroordelen.
American Gods S03 (maandag 11/01, Amazon Prime Video) Fantasyserie gebaseerd op het werk van Neil Gaiman. Shadow (Ricky Whittle) heeft zich teruggetrokken, maar kan toch niet aan zijn lot ontsnappen. Bekijk de trailer.
Chris Rock: Total Blackout (dinsdag 12/01, Netflix) Komiek Chris Rock (Fargo) komt met een verlengde versie van zijn Netflix-special Tamborine, met nieuwe grappen, plus beelden van achter de schermen. Bekijk de trailer.
Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (woensdag 13/01, Netflix) Documentaireserie over een seriemoordenaar die in de jaren tachtig Los Angeles onveilig maakte. Twee agenten proberen hem voor het gerecht te slepen.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!