Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Rick and Morty, The Witcher en The Two Popes

  •  
19-12-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Rick and Morty S04
Volgende week keren twee populaire Netflix-series terug: Lost in Space (dinsdag) en You (donderdag).
The Witcher (vrijdag 20/12, Netflix) Grootschalige fantasyserie waarin monsterjager Geralt of Rivia (Henry Cavill) door het lot wordt samengebracht met een weggelopen prinses en een geplaagde tovenares. Lees de recensie.
The Two Popes (vrijdag 20/12, Netflix) Door feiten geïnspireerde dramafilm waarin paus Benedictus (Anthony Hopkins) hevige discussies voert met de kardinaal (Jonathan Pryce) die hem op moet volgen. Lees de recensie.
The Hunting (vrijdag 20/12, NPO Start Plus) Vierdelige dramaserie uit Australië over de gevaren van sexting: privé-foto's belanden in de verkeerde handen en komen vervolgens op het internet terecht. Lees de recensie.
Togo (vrijdag 20/12, Disney) Op feiten gebaseerde dramafilm over een man (Willem Dafoe) en zijn sledehond. Met gevaar voor eigen leven trotseren ze barre weersomstandigheden om op tijd ergens een vaccin af te leveren.
Rick and Morty S04 (zondag 22/12, Netflix) Animatieserie van Dan Harmon (Community) en Justin Roiland over een briljante wetenschapper die zijn kleinzoon meesleurt op avonturen in parallelle dimensies. Bekijk de trailer.
A Christmas Carol (zondag 22/12, BBC One) De maker van Peaky Blinders bewerkte het verhaal van Charles Dickens tot miniserie, met Guy Pearce als de door drie geesten geplaagde Ebenezer Scrooge. Bekijk de trailer.
Lost in Space S02 (dinsdag 24/12, Netflix) Nieuwe incarnatie van de scifi-serie uit de jaren zestig over de in de ruimte gestrande familie Robinson. Het gezin bevindt zich inmiddels op een waterplaneet. Bekijk de trailer.
Terrace House: Tokyo S02 (dinsdag 24/12, Netflix) Uit Japan afkomstige realityshow, die op Netflix ook talloze spin-off's heeft. Zes vreemden delen een groot huis in Tokio en gaan onder een dak op zoek naar liefde.
Como Caido del Cielo (dinsdag 24/12, Netflix) Komische film uit Mexico over een zanger die na zijn overlijden wordt teruggestuurd in het lichaam van een imitator, en dan zijn gedrag jegens vrouwen moet verbeteren.
John Mulaney & The Sack Lunch Bunch (dinsdag 24/12, Netflix) Eenmalige special van komiek John Mulaney, die in een programma vol sketches en liedjes complexe onderwerpen bespreekt met een stel kinderen.
Carole & Tuesday S02 (dinsdag 24/12, Netflix) Japanse animatieserie over de ontmoeting tussen de parttimer Carole en de welgestelde Tuesday. Ze realiseren zich dat ze voorbestemd zijn om samen muziek te maken.
You S02 (donderdag 26/12, Netflix) Psychologische thriller over de obsessieve stalker Joe Goldberg (Penn Badgley) die inmiddels is gearriveerd in Los Angeles en zijn oog laat vallen op Love Quinn. Bekijk de trailer.
The App (donderdag 26/12, Netflix) Italiaanse film over een beginnend acteur die tijdens de opnamen van zijn eerste project geobsedeerd raakt door een mysterieuze dating-app en in een spiraal van zelfdestructie belandt.
Le Bazar de la Charite (donderdag 26/12, Netflix) Frans kostuumdrama dat zich afspeelt in het Parijs van 1897. Na een verwoestende brand worden de levens van drie vrouwen overhoop gehaald door verraad en liefde.
Fast & Furious: Spy Racers (donderdag 26/12, Netflix) De Fast & Furious-franchise krijgt een animatieserie over straatracer Tony Toretto (Tyler Posey uit Teen Wolf), het neefje van Dominic Toretto uit de films.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!