Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Ratched, iZombie, All Stars & Zonen en meer

  •  
17-09-2020
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
All Stars & Zonen
Vanaf woensdag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe film van Millie Bobby Brown (Stranger Things).
Ratched (vrijdag 18/09, Netflix) Dramaserie over de oorsprong van de verpleegster uit One Flew over the Cuckoo’s Nest, hier gespeeld door Sarah Paulson, afkomstig van de maker van American Horror Story. Lees de recensie.
Jurassic World: Camp Cretaceous (vrijdag 18/09, Netflix) Animatieserie van Dreamworks en producent Steven Spielberg, waarin een stel tieners moeten overleven op het met dino’s gevulde eiland Isla Nublar. Lees de recensie.
The American Barbecue Showdown (vrijdag 18/09, Netflix) Competitieve realityshow die zich afspeelt in de wereld van het barbecueën. De acht beste pitmasters in Amerika strijden met elkaar voor de titel barbecuekampioen.
Whipped (vrijdag 18/09, Netflix) Romantische komediefilm uit Indonesië, waarin een aantal vrienden door lessen van een vrouwelijke liefdesgoeroe beginnen te twijfelen aan hun relaties. Maar is de liefdesgoeroe wel te vertrouwen?
Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare (vrijdag 18/09, Netflix) Bollywood-film over een gedesillusioneerde vrouw in Delhi, die samen met haar net gearriveerde nicht moet leren om te gaan met dromen, ambities en geheimen.
Love Me (vrijdag 18/09, NPO Plus) Romantische dramaserie uit Zweden over de perikelen van verschillende mensen in de hoofdstad Stockholm. Er wordt momenteel ook gewerkt aan een Amerikaanse versie. Bekijk de trailer.
All In: The Fight for Democracy (vrijdag 18/09, Amazon) Documentaire over de manieren waarop het verschillende groepen mensen, vaak zonder dat ze dit weten, moeilijk wordt gemaakt om te stemmen. Lees de recensie.
Becoming (vrijdag 18/09, Disney) Door Lebron James geproduceerde serie waarbij in elke aflevering een beroemdheid wordt gevolgd die terugkeert naar zijn of haar geboorteplaats en daar belangrijke herinneringen ophaalt.
Long Way Up (vrijdag 18/09, Apple) Ewan McGregor rijdt samen met een aantal van zijn vrienden op de motor door verschillende Zuid-Amerikaanse landen. Eerste drie afleveringen en vervolgens iedere week een nieuwe.
iZombie S05 (zondag 20/09, Netflix) Komische horrorserie van de bedenkers van Veronica Mars, waarin de goed functionerende zombie Liv ontdekt dat het eten van hersenen een hele bijzondere bijwerking heeft. Bekijk de trailer.
All Stars & Zonen (zondag 20/09, NPO 3) Nieuwe afleveringen met de bekende castleden, wiens personages een dagje ouder zijn geworden. Daarom staan ditmaal hun (schoon)zonen en dochters op het voetbalveld. Bekijk de trailer.
Niks te Melden (zondag 20/09, NPO 3) Komedieserie waarin agenten en criminelen de tijd proberen te doden, terwijl ze tevergeefs wachten op actie. Met rollen voor Henry van Loon, Jelka van Houten en Theo Maassen. Bekijk de trailer.
Zoey’s Extraordinary Playlist (zondag 20/09, Videoland) Komische serie met Jane Levy als iemand die de gedachten van mensen kan horen, en deze interpreteert als bekende liedjes die voor haar gezongen worden. Bekijk de trailer.
A Love Song for Latasha (maandag 21/09, Netflix) Documentaire over het leven van de op 15-jarige leeftijd vermoorde Latasha Harlins, wiens dood, samen met de Rodney King-tape, leidde tot de rassenrellen in Los Angeles in 1992.
Het A-Woord (maandag 21/09, NPO Plus) Dramaserie met Lies Visschedijk (Soof) en Guy Clemens (Doris) als de ouders van een zesjarig jongentje met autisme. Eveneens wekelijks te volgen op NPO 1 en NPO Start. Lees hier meer.
Blood & Oil (maandag 21/09, Videoland) Dramaserie met Don Johnson (Miami Vice) als een rijke oliebaron die de dienst uitmaakt in een klein stadje. Amber Valletta (Revenge) is te zien als zijn sluwe echtgenote. Lees de recensie.
Jack Whitehall: Travels with My Father S04 (dinsdag 22/09, Netflix) Reisprogramma met stand-up comedian Jack Whitehall, die met zijn stoïcijnse vader Michael door Australië reist en als drag queen meedoet aan een competitie.
The Playbook (dinsdag 22/09, Netflix) Vijf succesvolle sportcoaches vertellen wat volgens hen de sleutel is tot het leveren van grootse prestaties. Uit de voetbalwereld zijn Jill Ellis en José Mourinho in de documentaire aanwezig.
Enola Holmes (woensdag 23/09, Netflix) Avonturenfilm met Millie Bobby Brown (Stranger Things) als het zusje van Sherlock Holmes, die op zoek gaat naar haar verdwenen moeder en stuit op een samenzwering. Bekijk de trailer.
The Chef Show S02 (donderdag 24/09, Netflix) Realityshow die Jon Favreau maakte naar aanleiding van de door hem geregisseerde film Chef. Samen met kok Roy Choi en een aantal beroemde gasten maakt hij maaltijden klaar.
Klem S03 (donderdag 24/09, NPO Plus) Dramaserie waarin het leven van de keurige Hugo (Barry Atsma) verstrengeld raakt met dat van een crimineel (Jacob Derwig). Ook wekelijks op NPO 1 en NPO Start. Bekijk de trailer.
Moeder, ik wil bij de Revue (donderdag 24/09, Videoland) Dramaserie met muziek van Wim Sonneveld, waarin Ben (Egbert Jan Weeber) de zaak van zijn vader moet overnemen, maar droomt van een carrière in het theater.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief....
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!